Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bobsys
üzenetére
Én egy 37xx-es Atommal szerelt Dell Venue tabletet használok néha (hosszú történet, a lényeg az, hogy vagy az asztali gép előtt használom ki a wow előtt eltöltött holtidőt, vagy lusta vagyok előkeresni a tabletet, és iphone-ról netezek még itthon is), abban is csak 32GB az eMMC, szóval a benne lévő 64 GB-os microSD kártyát hazsnálom háttértárnak, arra tökéletes. Programot nemigen telepítettem rá, Hearthstone-t játszottam rajta egy darabig, az SD-n volt telepítve, nem tűnt assúnak. Jellemzően egyébként az egész rendszer úgy ahogy van, jóval gyorsabb és gördülékenyebb, mint a Core2Duo-s HP laptopom, amit aztán ennek kapcsán most már vagy 2 éve elő sem vettem, vagy csak párhavonta.

Az igazi az lenne, ha le tudnék végre jönni a WoW-ról (bár már így is nagyon kazuár-üzemmódban vagyok, pár naponta egy-másfél óra van rá, szóval akár be is szüntethetném végre), és meg lehetne szüntetni az asztali gépet, játékra úgyis ott a konzol, iternetezésre meg kb bármi jó.
e=mc2: Netflix marha jól néz ki tévén *, nekünk a Sony okostévén van beépített lejátszó hozzá, dedikált Netflix és lejátszó gombokkal a távirányítón, azért elég feelinges onnét tolni. Bár a home server is ott vana tévé mellett, azon is fut Kodi/XBMC, ami elvileg szintén kezeli a Netflixet, de ugye ahhoz sem árt egy vezeték nélküli billentyűzet, hogy távirányítsd.
* Ahogy olvasgatom az első magyar tapasztalatokat, sokat panaszkodnak, hogy csak 720p a Netflix HD-je, nem tudom, hogy ez most piacspecifikus, vagy a konkrét filmtől, sorozattól függ, vagy valami egyéb dolog van mögötte, én ilyet nem tapasztaltam, itt gyönyörű fullHD kép van, szemben az Amazon Prime agyontömörített HD-jával, meg azzal, hogy ők gyakran SD-ben adják a cuccokat, a HD-ért meg van pofájuk az előfizetési díj mellett még külön pénzt kérni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 14Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest