Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- wrox: Computherm Q7 RF termosztát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Jaja. Mondjuk nekem nem volt konfliktusom vele, olyan területen mozog, ahol én legfeljebb érdeklődő laikus vagyok és nincs indíttatásom ott hitvitákba beszállni. Másrészt olvastam már tőle hasznos, értelmes, számomra valid infókat tartalmazó hozzászólást is - kifejezetten konkrét cuccokra vonatkozóan, nem pedig az audioanyag digitális oda-vissza másolása közben fellépő hangzástorzulásokkal vagy hasonló ezoterikus témákkal kapcsolatban.

Én úgy, hogy nem ütköztem vele semmiben, a fórum érdekes színfoltjának tekintem. Gondolom, neked nem ilyen könnyeden elnéző véleményed van róla pár komolyabb súrlódásotok után.

joamilestoné: ne aggódj, én sem értek hozzá, pedig én többségében flac-ot hallgatok, ami, mint tudjuk, a jóság egy szintje.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Router gondok
- alza vélemények - tapasztalatok
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)