Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
Biztos, hogy nem fake? Most hogy jobban belegondolok, talan a mult evben a Verzion (ISP) is kuldott ilyen behajtos levelet, akkor mar eleve szar napom volt amikor kibontottam...
Fel is hivtam oket, nem voltam tul udvaris, nekik is estem mint bolond tehen ...hogy 4+ eve autopay-en van ez a szar, annyit vonsz le amennyit akar a szamlamrol, minek kuldozget ide ilyen szarokat?!!!
Aztan kiderult, hogy nem ok kuldtek, megneztek es tenyleg autopayen voltam minden szamla ki volt fizetve, nem volt tartozas es ok nem kuldtek semmit nekem. Szoval aterzem a helyzetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Pixel 7 pro 128/8
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest