Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Black-nek igaza van, addig nem olyan gond, amíg csak én sülök ki, de akkor már igen, amikor az is, aki hozzá ér
Egyébként van egy iroda, ahol 8 éve szikrát vetek, bármi van rajtam. És érdekes módon a járólap ugyanolyan, mint ott, ahol én dolgozom, ennek ellenére soha nem volt szikra. Mostanáig
Most viszont gyakorlatilag mindenhol van, az aszfalt, beton borítású helyeket kivéve, meg persze földön.Gondolkodtam cipőtalp cserén, de a boltban tuti hülyének néznének, ha visszaslattyognék ezzel a gonddal. Azért a boltban, mert gyakorlatilag új cipő, 2 hetet ha hordtam az őszi rosszabb idő beköszönte után.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Iphone 15 Pro Max 256gb független
- DJI FPV Fly More Combo + extrák + hátizsák makulátlan állapot
- Asus X540LA - 15,6"HD - i3-5005U - 4GB - 256GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR - DVD Iró
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval12 hónap garanciával
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként van egy iroda, ahol 8 éve szikrát vetek, bármi van rajtam. És érdekes módon a járólap ugyanolyan, mint ott, ahol én dolgozom, ennek ellenére soha nem volt szikra. Mostanáig
Most viszont gyakorlatilag mindenhol van, az aszfalt, beton borítású helyeket kivéve, meg persze földön.