Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traxx
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Black-nek igaza van, addig nem olyan gond, amíg csak én sülök ki, de akkor már igen, amikor az is, aki hozzá ér
Egyébként van egy iroda, ahol 8 éve szikrát vetek, bármi van rajtam. És érdekes módon a járólap ugyanolyan, mint ott, ahol én dolgozom, ennek ellenére soha nem volt szikra. Mostanáig
Most viszont gyakorlatilag mindenhol van, az aszfalt, beton borítású helyeket kivéve, meg persze földön.Gondolkodtam cipőtalp cserén, de a boltban tuti hülyének néznének, ha visszaslattyognék ezzel a gonddal. Azért a boltban, mert gyakorlatilag új cipő, 2 hetet ha hordtam az őszi rosszabb idő beköszönte után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- XPEnology
- Apple MacBook
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Samsung A20e 3/32GB kék / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként van egy iroda, ahol 8 éve szikrát vetek, bármi van rajtam. És érdekes módon a járólap ugyanolyan, mint ott, ahol én dolgozom, ennek ellenére soha nem volt szikra. Mostanáig
Most viszont gyakorlatilag mindenhol van, az aszfalt, beton borítású helyeket kivéve, meg persze földön.