- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
pina még nem, de megtaláltam az elhagyott i betűdet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy reggel óta szakad, napközben éjszakai sötétség, hideg és általános negatív hullámok jellemezték a mai napot. Mindenki eltört, leejtett, eldobott, elrontott dolgokat, és a melóban egyetlen normális zökkenőmentes eset nem volt. Többen idegeskedtek, csapkodtak, feszültség volt.
Amúgy megnéztem, szinte 99%-ban nyugat-délnyugat felől kapjuk a "mediterrán ciklonokat", de most onnan nem jött, úgyhogy török és grúz barátaink irányából egy fordított ciklon indult el az állandónak tekinthető, nyugat felől érkező nedves légtömegekkel szemben. Retrográd ciklon vagy mialóf.sz. mindegy, akárhonnan jön, esőt hoz. Már hozzászoktam. Nálunk a sivatagi légtömeg is esőt hoz. A száraz meleg idő az legfeljebb itt alakul ki. Ha bármi ide jön, abból eső lesz...vagy hó.Kielégítő?

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Xiaomi Watch S4 okosóra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)