Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- iPhone témaösszefoglaló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
pina még nem, de megtaláltam az elhagyott i betűdet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy reggel óta szakad, napközben éjszakai sötétség, hideg és általános negatív hullámok jellemezték a mai napot. Mindenki eltört, leejtett, eldobott, elrontott dolgokat, és a melóban egyetlen normális zökkenőmentes eset nem volt. Többen idegeskedtek, csapkodtak, feszültség volt.
Amúgy megnéztem, szinte 99%-ban nyugat-délnyugat felől kapjuk a "mediterrán ciklonokat", de most onnan nem jött, úgyhogy török és grúz barátaink irányából egy fordított ciklon indult el az állandónak tekinthető, nyugat felől érkező nedves légtömegekkel szemben. Retrográd ciklon vagy mialóf.sz. mindegy, akárhonnan jön, esőt hoz. Már hozzászoktam. Nálunk a sivatagi légtömeg is esőt hoz. A száraz meleg idő az legfeljebb itt alakul ki. Ha bármi ide jön, abból eső lesz...vagy hó.Kielégítő?

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo LOQ 17IRX10 - 17.3"FHD 165Hz - i7-13650HX - 24GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HU
- Garmin Marq 2 Adventurer Garanciális (2026.04.), ÚJ gyári szíjakkal, Full Set
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- DJI Air 3s drón akkumulátor és Fly More Akkumulátor Kit - 2 akku, töltőHUB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4540, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)