Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- bitpork: Ha Isten létezik...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
- potyautas: Vizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Jellemzoen olyan helyek lepik meg az ilyesmit ahol a presztizsvesztes esete nem allhat fent, pl fos minosegu italt meg fosabbra pancsolnak, avagy siman a fogyaszto kozonsegnek fogalma sincs rola, hogy milyen is az ital amit kert csak legyen olcso aztan dontsuk befele
Idekint is van jopar hely ahol meg az elejen jartam, nem titkoltan sokkal olcsobbak barmelyik ertelmes helynel s en gyakorlo mulatozokent is igen meglepodtem parszor masnap, hogy vagyok olyan szarul, majd' meghalok pedig ilyesmire hosszu evek ota nem volt pelda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest