Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Én önként 4 hónapot vállaltam a felmondáskor (így jött ki a külföldre költözés, főleg mert a gyerekek is be tudták így még fejezni az iskolaévet), de kb mindenki, akivel találkoztam, megkérdezte, hogy miért nem iratom ki magam dokival erre az időszakra, hiszen ideális, hogy úgysem vállalok az országban másik munkát, külföldön meg úgysem találnak meg. Nem tettem, 7 év után ennyivel tartozik az ember a kollégáknak, de még a főnöknek is, hogy normálisan adja át a munkát.
Szóval trükközni lehet, de a legjobb szép szóval megegyezni, igazából mindenki akkor jár a legjobban. Nagyon kibaszni a munkavállalóval, persze attól eltekintve, hogy kitöltetik vele a teljes hátralévő felmondási időt, úgysem tudnak, de ha egyszer a munka átadható, akkor nekik sem érdekük, hogy ott tartsák, mert egyrészt pénzbe kerül, másrészt a motiváció és elhivatottság, meg főleg a munkamorál, és ezen keresztül a közösségre gyakorolt hatás azért ilyen esetben megkérdőjelezhetően pozitív csak.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális FiiO SR11 Roon és Airplay bridge / hálózati lejátszó / streamer
- Szinte ÚJ HP HyperX Cloud Flight Bolti ár:45k INGYEN FOXPOST
- HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs