Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Én ismertem személyesen, igaz csak kétszer találkoztunk. Viszont ahogy sokaknak, a "virtuális" életem mindennapi része volt, vagy akár csak telefonvégen, de ott volt. Nem volt egyszerű srác, de a szíve nagyon a helyén volt. Sokszor segítettük egymást a lehetőségeinkhez képest, egy ideig egy területen dolgoztunk, küldözgettem neki a dokumentációkat, anyagokat, aztán amikor munkanélküli lettem, akkor az elsők között ajánlkozott, hogy beadja az önéletrajzom. De akkor is végig velem izgult, amikor a Hondát vettem, sőt, le is nyomozott pár autót, megmentve engem néhány rossz vételtől. Filmek, technika, foci, autó, utazás, Németország, sok közös érdeklődési kör volt és lehetett rá számítani.
Nekem is kattog az agyam, de az a rohadt életszerűtlen ebben az egészben, hogy nagyon nehéz megfogni a veszteséget, mert "csak" az internet. Hogyan magyarázod meg akárkinek, vagy akár csak magadnak, hogy miért érzel űrt, miért érzel veszteséget valaki kapcsán, akinek "csak" a karaktereit olvastad többnyire, soha nem söröztél vele, nem mentetek együtt moziba, nyaralni, grillezni, balcsizni... De csak arra jutok, akárhonnan is nézem, hogy az a "csak" az baromira nem a valóságot tükrözi, rá kellett döbbenjek, hogy magam sem gondoltam volna, de a valóság az, hogy rendkívül sokmindent megosztunk itt egymással, róla is sokkal többet tudok, mint a napi kapcsolataim 90%-ról.
Most legutóbb ő keresett engem még augusztusban, lehet, hogy tiszta hülyeség, de megkért, hogy kutassak fel neki egy filmet BD-n. Bár sikerült aludnom pár órát hajnaltájt, nekem is ezen kattogott az agyam egész éjjel, így amikor fél 8 magasságában jött az automata értesítés, hogy elérhetővé vált ez a bizonyos BD az egyik privát trackeren, félkómás állapotban nyúltam, hogy húzom át emlékeztetőbe, hogy majd később elküldjem neki. Aztán berobbant az agyamba az emlék és akkor úgy igazán szíven ütött az egész, ami azóta is tart...

Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Tőzsde és gazdaság
- Lightyear - befektetési app
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Társasjáték topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest