Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kalandor
üzenetére
Minden ez ügyben tett megnyilvánulásoddal csak rontasz a helyzeten, és azon a képen, ami Rólad, illetve az általad képviselt szellemiségről kialakult.
Szerintem Neked már sok volt ez moderátorkodás, és kissé bekattantál. Nem tudom másra vélni a dolgot. Minden egyes érv lepereg Rólad, és folyamatosan véded a védhetetlent, és fenyegeted/szankcionálod azokat, akiknek mondjuk más a véleményed, mint Neked.
Az élet nem fekete és nem fehér, és az értelmes és jóindulatú embereket hagyni kell élni; aki nem árt senkinek, azt nem kell bántani. (Live and let live) És itt nem előjögokról van szó, hanem közösségről, bár ezt már egymilliószor elmondtuk.Szerény tanácsom az volna, hogy keress egy kevésbé stresszes foglalatosságot/munkát/hobbit és mondjuk egy pszichológust. Hidd el, jobb lesz mindenkinek.
Lehet bannolni, nyugodtan, elvégre személyesen szóltam be, sokadjára, és biztosan ott van már az adatlapomon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- OTP Bank topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung kuponkunyeráló
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Revolut
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- További aktív témák...
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest