Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Újabb Jimi home ajánló
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kalandor
üzenetére
Minden ez ügyben tett megnyilvánulásoddal csak rontasz a helyzeten, és azon a képen, ami Rólad, illetve az általad képviselt szellemiségről kialakult.
Szerintem Neked már sok volt ez moderátorkodás, és kissé bekattantál. Nem tudom másra vélni a dolgot. Minden egyes érv lepereg Rólad, és folyamatosan véded a védhetetlent, és fenyegeted/szankcionálod azokat, akiknek mondjuk más a véleményed, mint Neked.
Az élet nem fekete és nem fehér, és az értelmes és jóindulatú embereket hagyni kell élni; aki nem árt senkinek, azt nem kell bántani. (Live and let live) És itt nem előjögokról van szó, hanem közösségről, bár ezt már egymilliószor elmondtuk.Szerény tanácsom az volna, hogy keress egy kevésbé stresszes foglalatosságot/munkát/hobbit és mondjuk egy pszichológust. Hidd el, jobb lesz mindenkinek.
Lehet bannolni, nyugodtan, elvégre személyesen szóltam be, sokadjára, és biztosan ott van már az adatlapomon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox 360 Eredeti Játékok (Farming Simulator, Minecraft, Just Dance, Sonic, Fifa stb.) 1500Ft-tól
- Dell Latitude E5470 Ultrabook i5-6300U/16GB/256SSD/Win11Pro
- iPhone 15 Pro 512GB gyári független új akku!!! Hibátlan 3 hónap jótállás
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Macbook Air M1 8GB 256 GB 2026.júliusig garancia
- SONY PS4 PRO
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest