Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Második bekezdésed első felét nem egyszer hallottam már másoktól is.
Más: kaptam antibiotikumot. Mielőtt elkezdtem volna szedni átolvastam a papírját. Azt írja hogy vagy lenyelni vagy vízben feloldani és meginni. Ezt választottam. Meglepően gyorsan szétbomlik. Ahogy vízbe ér 1-2 mp múlva már látni hogy bomlik, ha kiskanállal rásegítek akkor néhány mp alatt szét is bomlott az egész.
C vitamint nem tudtam lenyelni így szájban oldás maradt. Szerencsére ez is viszonylag gyorsan bomlik, 3-4 kör alatt leért a helyére. -
Viszlát
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Nah, latod ezert erdemes piszkalni a dolgokat egy kicsit tovabb, mert bar valtozni nem fog tole semmi, viszont az onerzeteskedessel osszegyurt, csusztatasra es hazugsagra epitett rozoga takolmanyok azert rendszerint felfedik magukat es osszedolnel egy kicsit eroteljesebb rugdosastol. Aztan akinek van szeme a latasra, az lassa...
Új hozzászólás Aktív témák
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Extraflame pellet kályha
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest