Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
Nem tudom mi lehetett velem tegnap előtt .. jelentkeztem gazdasági mérnöki végzettséggel (felsőfokú) és rendszerprogramozó képesíttésel (emeltszintű) egy eladói állásra (kerékpárszerelés, eladás) valószínűleg aprópénzért, miközben előtte egy önkormányzatnál és egy pénzügyi tanácsadó cégnél láttam el meghatározó feladatkört
Ma délelőtt keresett telefonon az ügyvezető, hogy szívesen találkozna velem személyesen, hogy megbeszéljük a munkával kapcsolatos részleteket ..Részeg lehettem?

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Assetto Corsa Rally
- Fogyjunk le!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ma délelőtt keresett telefonon az ügyvezető, hogy szívesen találkozna velem személyesen, hogy megbeszéljük a munkával kapcsolatos részleteket ..