Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
tudnek irni eppenseggel, de nem akarok, nem is fogok
nem feltetlen az tesz ertelmesse, vagy tartalmassa egy beszelgetest, ami a beszelgetes targya, hanem a beszelgetofelek mondanivaloja
peldat azert sem hozok, mert akkor kellenek egy ellenpelda is, es azzal itt joesellyel megsertenek egy-ket embertmondjuk, hogy a te irasaid tobbnyire jo alapot adnanak egy tartalmas eszmecserehez
es nem a tartalmuk miatt, hanem mert nem ugy irod be, hogy "ma sem dugtam", s nem minden nap (elnezest, ha ezt offenzivnek talalod, nem annak szantam)szoval beszelgess csak amirol akarsz, de ha valaki nem kepes masfel szonal tobbet osszekapcsolni ertelmesen, akkor arrol igenis ilyen velemenyem lesz es igenis el fogom mondani
akinek nem tetszik, az igy jart, tudom sajnalni (amig bennuk is ennyi tolerancia van, addig bennem sem nagyon lesz tobb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs