Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Bubu79
üzenetére
A csudába, kimentem a konyhába érte, de mire behoztam már Cuba Libre lett belőle
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vladi: Tudnál írni konkrét példákat általad értelmesnek tartott beszélgetést generáló témákra? Nem azért mert én nem tudnék, hanem hogy lássam hogy Te konkrétan miről szeretnél, ha mondjuk varázsütésre(nyilván nem lehet) mindenki hasonlóan szerinted értelmesnek mondhatóan szólna hozzá. A 20 előtti OT-kben még nem voltam itt, viszont azok az emberek már 95%-ban nem látogatják aktívan az OT-t, másrészt nincs kedvem visszakeresni, meg hát új témák kellenének, nem a régiek ismétlése(esetleg aktualitását vesztették) Tényleg csak példák kellenének. Én magam tartom annyira értelmesnek, hogy el tudjak beszélgetni kellően komoly, de nem szakmai témákról is, de nem biztos hogy a napi robot, meg a melóban való komlyságnak való megfelelés után itt is erre vágyom. Lehet hogy itt éppen szarásról, pinákról, meg piálásról szeretnék nagyon komolytalanul beszélgetni inkább, mert azt napközben nem tehetem meg. Lásd még: "Fáradt Gőz"

Na nem ragozom tovább, úgyis érted a kérdést már az első sortól is.Hosszabbítás
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)