Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Hujikolp
üzenetére
az jó
én is jártam majdnem így párszor 
bár mostanában néhányszor olyat szoktam elkövetni a gép ellen, hogy megyek haza, rengeteg program ablaka még nyitva, csak épp zárolva (15 perc után központilag, kiírthatatlanul zárolva van a gép)... én meg a kontaset kapcsolóját lenyomom. a franc se fog itt bíbelődni a jelszóval

húúú, hogy jártam ma. végre van megint bent net, bekapcsolom a gépet, ótómatikus frissítés. mondom csináljad. bejön ez az eredeti vindóz maszlag. mondom neki, nem érdekel. oké, tovább lép. ie7. telepítse? mondom NEM. oké, kilép. megnyitom a levelezést: írja a rencergizda, hogy pár emberkénél rosszul van beállítva, ne engedjék telepíteni az sp3-t... mondom fasza... jó, hogy szólt.
az a baj, ha felhívom, az legalább fél órás lelkifröccs, hogy ejnye, meg miért, meg hogyan, és különbenis. nekem erre nincs időm. majd szólok a segítőasztalnak, hogy evvan, valamit tegyenek vele, valszeg hamarabb szabadulok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én is jártam majdnem így párszor