Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• philoxenia
    MODERÁTOR

Mert egy film tart max két-három órát, míg egy könyv pár napig is tarthat, mármint az olvasása. Tehát sokkal jobban tudsz szórakozni egy könyvön, mint egy filmen és sokkal rosszabb érzés, ha a könyv végén azt mondod, hogy Ez gyenge volt, mintha ugyanezt egy film végén mondod. Több időt pazaroltál a rossz könyvre, mint a rossz filmre.

Krimik, lektűr, nagyjából 100oldal/óra...nekem. :B De a könyv többet elárul magáról olvasás előtt, mint a film megnézése előtt. Na meg író szerint olvasok általában, a listára felkerülő alkotók művei ritkán okoznak csalódást.

Artu: egyszerre szoktam több könyvet is olvasni, mert vannak olyanok, amik nem emészthetőek meg egyszerre, de sok bajom volt gyerekkoromban az általad írt szokás miatt, amikor a boltba menet is olvastam, mert akkor még volt sorbanállás a boltban, aminek az idejét nem akartam elpazarolni szájtátásra. A fürdőgatyámbam /fecske :DDD / eldugott könyvekről ma is szólnak családi legendák. :D Nyáron úgy jártam a boltba.Bár akkoriban sok helyre dugtam könyveket, hogy szinte mindig olvashassak.

Új hozzászólás Aktív témák