Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
Új hozzászólás Aktív témák
-
pussy_cat
tag
Nem kapom fel rá a vizet egyáltalán!
De a PH!-s pályafutásom alkalmával eddig csak egyetlen értelmes kérdést kaptam arra vonatkozólag, hogy honnan is ered a nevem.
Biztos volt gyerekszobád, ahol kakaózgatás közben mesét néztél. Csőrike, Szilveszter cica
Én Szilveszter párti vagyok, őt pedig Csőrike pussy cat-nek hívta/hívja
Innen a nevem
Inkább az bánt, hogy aki nem ismer izléstelenkedik ezzel, az helyett, hogy normálisan megkérdezné. Bár ez egy fórum, de tekintettel, hogy sok ember nem ismeri egymást, így szerintem erre oda kell figyelni. Nyílván ha Katica, vagy Péterke, vagy a Drága Mikulás, vagy Vladimir, Vagy Grafi, vagy ki nem hagyhatom Rezit - és itt még sorolhatnék pár nevet, akiket kedves barátomnak tekintek - írta volna jót nevetek, de így egy kicsit fura a szemtelenség...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- Thinkpad E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Nintendo Switch Kontroller Szervizelés - TMR/Gyári Analóg Csere - 90 Nap Garancia - Számlával
- MOZA R5 szimulátor szett (Bontatlan)
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest