Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Szólánc.
- perge666: Egy korszak vége
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
fenti post-jaimban mi olyan volt, ami akar csak a kozelebe is juttatna annak, hogy kirakjanak?
probalok kritikat megfogalmazni egy forumtars fele, aki jol lathatoan azert jar ide, mert nincs jobb dolga, nincsenek emberi kapcsolatai, vagy csak szimplan szereti kozonseg elott produkalni magat?es latod, nem kepes ugy hozzaallni, mint ertelmes ember, csak vess egy pillantast legutobbi post-jara, irjak neki szabalyzatot....
abban viszont igazad van, hogy nem lesz az a ph, ami volt, viszont ha mar fuggo vagyok, s visszajottem a permbanon tulrol is, engedtessek meg nekem, hogy a magam modjan probaljak tenni erte, s ha azt latom, hogy valaki le akarja rantani a forumot a hig f** tengerebe, mert o ott erzi jol magat, probaljam megakadalyozni
magatol a forum, a kozosseg - szerintem - az eletben nem lesz jobb, azert nekunk, forumlakoknak is tennie kell (te, mint aktiv kozosseg ember tudhatnad, hogy sem a taborok, sem a talik nem maguktol szervezodnek, tenni kellett ertuk - ugyanugy van teendo online is)
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- TCL LCD és LED TV-k
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Dell Precision 7550 RTX 5000 16G! / FHD / i7 / 32G / 512G / IR HU WS tervező
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Egyedi PC összerakás - személyre szabva
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest