Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
fenti post-jaimban mi olyan volt, ami akar csak a kozelebe is juttatna annak, hogy kirakjanak?
probalok kritikat megfogalmazni egy forumtars fele, aki jol lathatoan azert jar ide, mert nincs jobb dolga, nincsenek emberi kapcsolatai, vagy csak szimplan szereti kozonseg elott produkalni magat?es latod, nem kepes ugy hozzaallni, mint ertelmes ember, csak vess egy pillantast legutobbi post-jara, irjak neki szabalyzatot....
abban viszont igazad van, hogy nem lesz az a ph, ami volt, viszont ha mar fuggo vagyok, s visszajottem a permbanon tulrol is, engedtessek meg nekem, hogy a magam modjan probaljak tenni erte, s ha azt latom, hogy valaki le akarja rantani a forumot a hig f** tengerebe, mert o ott erzi jol magat, probaljam megakadalyozni
magatol a forum, a kozosseg - szerintem - az eletben nem lesz jobb, azert nekunk, forumlakoknak is tennie kell (te, mint aktiv kozosseg ember tudhatnad, hogy sem a taborok, sem a talik nem maguktol szervezodnek, tenni kellett ertuk - ugyanugy van teendo online is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest