Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Kellene nekem egy kis segítség, véleménnyilvánítás.
Ősszel egyetemre megyek. Elköltözök más városba.
Az asztali gép marad itthon, helyette egy laptopot szeretnék venni.A laptopot cipelném elég sokat, előadásra, jegyzetelni. Viszont ha hazaérek, akkor is az elé fogok lehuppanni. Nem tudom, hogy mi lenne a legjobb választás. Illetve tudom, csak arra nincs pénz: egy IBM noti dokkolóval, plusz egy nagy monitorral, billentyűzettel, egérrel. Ez nem olcsó. Nagyon nem. 250-260 ezer forint lenne a keret.
Nem tudom, milyen lehet egy 12"-os notin netezni otthon az asztalon, vagy az ágyban. Viszont egy 15.4"-es meg hamar lemerül és elég nagy, cserébe otthon jobb. Ti mit választanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akcijó Garanaciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- FIREBAT MN57 Mini PC, AMD Ryzen 7 5700U, 16GB DDR4, 512GB SSD, WiFi6, Win11, Pár napot használt!
- Xbox Series S 1TB eladó
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Okosított Nintendo Switch 128GB SD + 5 Joy-Con + táska
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest