Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Kellene nekem egy kis segítség, véleménnyilvánítás.
Ősszel egyetemre megyek. Elköltözök más városba.
Az asztali gép marad itthon, helyette egy laptopot szeretnék venni.A laptopot cipelném elég sokat, előadásra, jegyzetelni. Viszont ha hazaérek, akkor is az elé fogok lehuppanni. Nem tudom, hogy mi lenne a legjobb választás. Illetve tudom, csak arra nincs pénz: egy IBM noti dokkolóval, plusz egy nagy monitorral, billentyűzettel, egérrel. Ez nem olcsó. Nagyon nem. 250-260 ezer forint lenne a keret.
Nem tudom, milyen lehet egy 12"-os notin netezni otthon az asztalon, vagy az ágyban. Viszont egy 15.4"-es meg hamar lemerül és elég nagy, cserébe otthon jobb. Ti mit választanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MeLE PCG35 APO mini PC fanless, újszerű, eredeti doboz, Debian 13 LXQt, SSD-vel is kérhető
- Rx5700xt + 1000w táp
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest