- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Kellene nekem egy kis segítség, véleménnyilvánítás.
Ősszel egyetemre megyek. Elköltözök más városba.
Az asztali gép marad itthon, helyette egy laptopot szeretnék venni.A laptopot cipelném elég sokat, előadásra, jegyzetelni. Viszont ha hazaérek, akkor is az elé fogok lehuppanni. Nem tudom, hogy mi lenne a legjobb választás. Illetve tudom, csak arra nincs pénz: egy IBM noti dokkolóval, plusz egy nagy monitorral, billentyűzettel, egérrel. Ez nem olcsó. Nagyon nem. 250-260 ezer forint lenne a keret.
Nem tudom, milyen lehet egy 12"-os notin netezni otthon az asztalon, vagy az ágyban. Viszont egy 15.4"-es meg hamar lemerül és elég nagy, cserébe otthon jobb. Ti mit választanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Overwatch 2
- Óvodások homokozója
- EAFC 26
- Házimozi belépő szinten
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128 GB Natural Titanium 2027.01.28-ig ISTYLE Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- iKing.hu Apple iPhone 12 mini 64GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest