Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Óraátállítás
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Nekem utoljára kölyökkoromban volt ilyen, mint olvashattátok, de miért ne lehetne igaz...

Még 2001-ben Prágában egy haverom mindenáron zöldet akart venni, de nem tudott angolul, ezért én tolmácsoltam neki. Kaptunk egy tippet, hogy az egyik butikban van ilyen, persze letagadtak mindent, ismeretlenek voltunk, haverom viszont nem akarta annyiban hagyni, úgyhogy kézzel-lábbal győzködte a csajokat. Én meguntam, nekiálltam a pólókat nézegetni, mikor egyszercsak valaki meglökött. Megfordultam és ott állt Dustin Hoffman, egy szakadt pólóban meg farmerban
Mókás volt, elnézést kért, reflexből jött, hogy semmi gond, aztán továbbálltunk.Jaaa azt akartam az egészből kihozni, hogy pl vele szívesen dumálnék. Vagy pl Tom Hanks-szel, de persze nem szaladnék el Al Pacino, De Niro elől sem. Viszont hogy a csajok közül kivel dumálnék... Scarlett Johansson egyértelmű

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Intel 8.- gen i5 + 1660 Super + RGB , Számla-Ready !!!
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Ubiquiti LOCOM2 NanoStation
- 27% - ÚJ GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit (N5080AORUS M-16GD) Videokártya !
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- AKCIÓ! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mókás volt, elnézést kért, reflexből jött, hogy semmi gond, aztán továbbálltunk.