Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem jól rémlik. A postomban benne van az eredeti hozzászólás, aminél egyértelműen meg tudod nézni, hogy mire ment válasznak.
Kalandor egészen pontosan a "Mr. Szappan"-t úgy értelmezte, hogy "lebuzizták", erre válaszolta bolond, hogy ez nem volt egyértelmű, amire az ominózus kifakadás jött.Feltételezem ennyire nem olvastál vissza, legalábbis amit leírsz abból ez jön le nekem.
Eddig azt hittem, az az elkeserítő, amit leírt. De az, hogy képtelen ezért felelősséget vállalni, sőt másokat állít be hülyének, magát meg mártírnak(jelzem a moderátori hatalommal való visszaéléssel), az kicsit szánalmas. Felnőtt emberektől nem ezt várnám el, sem itt, sem máshol.
u.i.: mielött jön a riposzt, igen visszaélés. Önmoderálás nem egyszer történt már, meg is értem, van hogy kirohan az ember vagy olyat tesz, amit gyorsan megbán. Ezért van(többek közt) az 5 perc mod mindenkinek. De az, hogy egy több órája(napja) bennmaradt postról vitázva kiszedi az ominózus szöveget, sőt mitöbb, eléggé félreérhető megjegyzést fűz hozzá, amiből tisztán az jön le, hogy nem ő hibázott, hanem más magyarázta félre...
Mivel vagy különb ngabor2-nél? Ő nem is hogy csinált valamit, ami nem éppen modhoz illő, hanem pusztán jelen volt mikor megtörtént, ráadásul ő ezt magától moderálta a fórumon, nem ilyen nesztek legyen, de akkor is nekem van igazam jelleggel...Ha az elveket nézem, akkor eléggé a felháborító felé tendál a dolog. Ha a valódi jelentőségét, akkor inkább nevetséges.
Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NAVON Stark NX14
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Részletre BankMentes ASUS ROG Zephyrus G16 (2025) GU605CR QR110W
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest