Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Nvidia Geforce PCX5300 bemutató
Aktív témák
-
De egységesek lettetek mind hirtelen Ngabor2 ellen
. Fényeztek jobbra balra, hogy sajnálatos meg hogy Én nem így tettem volna, meg nem úgy tettem volna, kezdjük azon, hogy tisztelet a kivételnek, el sem megy ilyen összejövetelekre, nemhogy olyan szervezőmunkát ölne bele mint a szarvas cimboránk, és jönnek hogy hogyan viselkednének
röhej, NG rosszkor vol rossz időben, hála Kalandor érzékeny lelkivilágának. Inkább megyek a sunyiba, ha az Én pofám se tetszik nyugodtan vágjatok ki, engem úgyse lehet lefokozni, mondjuk ez konkrétan tényleg nem neked szól
Most elhúztam a belem, inkább ünnepelgetem az asszonykám névnapját, asszem mingyá hálásabb dolog mint itt az etikus meg nem etikus dolgokról beszélgetni, talpig tökéletes emberekkel, mer ugye mindenki az, irigykedem nagyon
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Fényeztek jobbra balra, hogy sajnálatos meg hogy Én nem így tettem volna, meg nem úgy tettem volna, kezdjük azon, hogy tisztelet a kivételnek, el sem megy ilyen összejövetelekre, nemhogy olyan szervezőmunkát ölne bele mint a szarvas cimboránk, és jönnek hogy hogyan viselkednének
röhej, NG rosszkor vol rossz időben, hála Kalandor érzékeny lelkivilágának. Inkább megyek a sunyiba, ha az Én pofám se tetszik nyugodtan vágjatok ki, engem úgyse lehet lefokozni, mondjuk ez konkrétan tényleg nem neked szól