- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Klaus Duran: RCS
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- ldave: New Game Blitz - 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
válasz
Janoska26
üzenetére
a dolognak Kalandorhoz és Bash-hez semmi köze sincs. attól, h ők megsértődnek (vagy sem), nem történnek még ilyen horderejű döntések. már csak ismételni tudom magam, de NG sajnos olyasmibe keveredett, amiből modként nem lehet jól kijönni.
a méricskélést hagyjuk, mindenki beleteszi a PH!-ba és a Fórumba, amit tud. pont ezért fáj, ami történt, mert NG sokat tett bele. és igen, mindenki botlik. de ha olyat botlik, ami egy közösséget kezd rombolni, nincs választásod.
egyébként pedig a talin jelenlévő, a dologban aktívabban résztvevő emberektől minimum egy qrva nagy szorit remélek NG irányába...

-
I_Am
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
Én nem vagyok senki ellen, főleg nem Gábor ellen. Tudom mit tett le az asztalra.
De ha Vaskézt személyesen ismerném, akkor vagy nem csinálna ilyet a jelenlétemben, mert megkérném rá, vagy nem tartózkodnék tovább egy légtérben Vele. Ez én vagyok, ilyen vagyok, egyszerűen nem bírom elviselni, ha valakit a háta mögött gúnynévvel illetnek, kifiguráznak, amihez az illető nem járult hozzá.
Valamint ha már megszületik bármilyen marhaság, már ott rögtön tudatom a jelenlevőkkel, hogy engedély nélkül ne terjesszék.Ha már valakit kifigurázol a tudta nélkül, akkor az első az, hogy Tőle kérsz engedélyt a nyilvánosságra hozatal előtt. Ez az én etikám.
Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Kiváló Logitech G920 kormány + Posta! Xbox One, Xbox Series, PC
- Steelseries Arctis Nova 7 Gen 2
- INGYEN FOX - Samsung 980 PRO 1TB SSD PCIe 4.0 (dobozával)
- INGYEN FOX! - Patriot Viper Blackout - 2x8 GB - 3200 MT/s - CL16
- Lenovo Thinkpad L13 Gen 3 i5-1235U/16GB RAM /256 GB SSD/13.3"FHD magyar bill. laptop
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest