Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
A kifejezésmód választékossága adott intervallumban mozog, és aktuális pozíciója többnyire hűen tükrözi pillanatnyi lelkivilágomat. Hangulatomat. Kedvemet.
A szófosás kifejezésből pedig simán materializálódhat ezen enyhén korholó hangnemű, ugyanakkor az összeszokott társaság számára világosan humorosnak kihallott betűsor.
A gyomorégést hősies módon kezeltem, ledöntöttem egy óriás bögre limonádét, amitől még savasabb lett a gyomortartalmam. Gyorsan orvosoltam egy fél kupica whiskey-vel, ami köztudottan gyomorsavtermelést okoz, tehát jelenleg remekül viseli magát a gyomrom, mert a rettenetes sokkhatáshoz képes már csak jobb jöhet neki.
Meg talán így még elemésztem a maradékot is mire bekerülök az ágyba. Természetesen ma is tök egyedül. A tökömmel egyedül. Ez a Lisa Kudrow meg bájos csaj, csak túl magas hozzám. Ez az egyetlen problem. 
csacsi: Úgy látom ez a tipikus albán szamár

öreg: az
Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- Óra topik
- Yettel topik
- Opel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Térben elhelyezett (és ledarált) húskocka: Super Meat Boy 3D teszt
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- További aktív témák...
- Nagyon szép,megkímélt Asus 15,6",Intel(2,58Ghz)Hibátlan Működésű,nagyon jó akku,NO SSD,NO TÖLTŐ
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- SAPPHIRE RX 9070 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING - Új, 2 év gari - Eladó!
- ThinkPad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest