Hirdetés
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- potyautas: Okos?telefon
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Ketogén étrend
Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én ha eszek este, reggel nagy a hasam, erre ráreggelizek, aztán ebéd stb, este későn megint eszek, másnap reggel megint nagy a hasam...olyan gyorsan nem birom emészteni és egyre nő. Ha nem eszek este, akkor reggel annyira nem nagy, mondhatni lapos felé tart, fel birja dolgozni a 3 órakor beledobált ebédet...
Persze van, aki annyit ehet, amennyit akar, mégis vékony, de az nem én vagyok. Meg persze van, aki sportol, de az megint nem én vagyok, így marad az, hogy nem zabálok már este és reggel se eszek felkeléskor, hanem amikor megéhezek, ami rendszeresen kb 10-10:30-kor következik be.Szerk: Amikor felkerültem egyetemre, rendszersen este ettem, akkor volt időm és háromnegyed év alatt 10kilót szedtem fel, holott előtte sose volt súlyproblémám. Azóta se birom leadni, de úgy tudom legalább tartani a szintet, hogy nem eszek este. Nekem valahogy nem tesz jót, szélesít nagyon.
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Samsung LCD és LED TV-k
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- VR topik
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T14 Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia.
- i9 10900, 48GB DDR4 Kingston Hyperx Fury (3x16GB), Gigabyte H470M DS3H, Be quiet, Zalman
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs