- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én ha eszek este, reggel nagy a hasam, erre ráreggelizek, aztán ebéd stb, este későn megint eszek, másnap reggel megint nagy a hasam...olyan gyorsan nem birom emészteni és egyre nő. Ha nem eszek este, akkor reggel annyira nem nagy, mondhatni lapos felé tart, fel birja dolgozni a 3 órakor beledobált ebédet...
Persze van, aki annyit ehet, amennyit akar, mégis vékony, de az nem én vagyok. Meg persze van, aki sportol, de az megint nem én vagyok, így marad az, hogy nem zabálok már este és reggel se eszek felkeléskor, hanem amikor megéhezek, ami rendszeresen kb 10-10:30-kor következik be.Szerk: Amikor felkerültem egyetemre, rendszersen este ettem, akkor volt időm és háromnegyed év alatt 10kilót szedtem fel, holott előtte sose volt súlyproblémám. Azóta se birom leadni, de úgy tudom legalább tartani a szintet, hogy nem eszek este. Nekem valahogy nem tesz jót, szélesít nagyon.
Aktív témák
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Robotporszívók
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- Dell latitude 7490 (i7-8650u)
- Ryzen 5700x3d + vízhűtő gari 2027.09-ig, + alaplap + ház
- Új Lenovo ThinkCentre NEO 50T G3 "Tartós" Asztali Számítógép -50% Intel Core i7-12700 16/512 DVD
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest