- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Aktív témák
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
djtoomi
üzenetére
nabaszki, a biosz legjobban megtanulható, és főleg legérdekesebb témaköre az anatómia. Sokkal jobb, mint a többi, mert még leginkább ezt tudja az átlagember hasznosítani. Én mindig 4-es voltam bioszból, vagy néha becsúszott a 3-as, de az anatómiából mindig 5-öst kaptam, mert az számomra érdekes volt. Hogy ost ilyen növény, olyan állat...persze, alapvető tudás kell, de az ember mégis az emberről jó ha tud a legtöbbet.
Egy sztori: jó fej biosztanárunk volt, és épp akkortájt csökkent az osztálylétszám úgy 23-ra, és emiatt érdekesen álltak hozzánk a tanárok, de mit tehttünk arról hogy azok átmentek máshova. Na szóval bioszóra, emberi csontváz, múlt órai anyag átismételgetése, tanár kivesz egy medencecsontot, mutatja, körbe, jól látható, majd megkérdezi az egyik csajt: - Na, Andikám, milyen csont ez itt a kezemben? - Hát, öö, koponya.. - Jah, tipikus seggfej..

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
djtoomi
üzenetére
Hát a női nemi szervet illene azért ismerni.

Ez amúgy tényleg sima kettes, szerintem nyugodtan mehetsz az igazgatóhoz, ha megbuktat, mert nem ötös.
Hmmm, erről eszembe jutott a 4 karós fizika dolgozatom tizedikből... Ehh, kiraktam annak idején a hűtőre. Hálistennek nem írta be, mivel mindenkinek hasonlóan jól sikerült.
Viszont van osztálytársam, akinek tavaly 17 karója volt egy évben németből.

Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest