- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz
(Kolombusz) #32516 üzenetére
17 karó? Egy tantárgyból nem sok, nekem összesen van kb 25...
Nem kll ötös, ezt megofogadtam hogy sz@rok rá, csak számtech meg matek 5-ös(na jó matek 4-es), a többi 2-esel bőven jó, de ne buktasson emg mert frászt kapok, úgyis utálom mint a sz@rt, plussz 1 év...
Igazgatóról jut eszembe: na hozzá nem mennék, az kéeps 0-ást is adni, nem szeretjük egymást.
Tesi faxa, nem tudok kézenállni, ezért az egész első félév 2-es, anyucikádat...Jó, ok sosem volt nálam tesicuccom első félévben, de többire mindig 5-öst kaptam, de nem tudok kézenállni 10mp-ig spiccben, 2-es az egész félév.
bolondember: Köszi, de gugli sem tud sokat segíteni, vagy csak blf@sz vagyok a kereséshez.
Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Sorozatok
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A rend őrei
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest