Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- N€T0X|N: CPU-im eddig
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
rájöttem hogy én alkoholt csak itthon fogyaszthatok. ugyanis nincs a városban olyan hely, amit ne füstölnének tele egyesek, amit én utálok, mert a hajam, a ruhám, a kezem, a bőröm, mindenem teleivódik a keserű bagószaggal/kocsmaszaggal. nemdohányzó rész nincs sehol, mert az nem gazdaságos. meg az a felfogás, hogy ha nem birom a füstöt, nem kell odamennem, mehetek máshova. hát nem mehetek, mert kivétel nélkül minden helyen vastag füst van. max a könyvtár füstmentes, de az nincs este nyitva, és nem árulnak alkoholt, de üdítőt sem. az utcán tudnék inni negyedáron üvegből szinte bármit amit megveszek, dehát ugye azt meg a törvény tícccssa. vagyis nem marad más, mint itthon iszogatni egyedül, mert hálistennek itthon nem ivódik bele előre egy hónapra a bagószag semmimbe miközben elkortyolok 1-2 üveg sört. de ha mégis rászánom magam hogy haverokkal beülünk valahova, akkor olyan ruhát kell felvennem, amit másnap már moshatok is ki, mert ha nem teszem, akkor a lakás is átveszi a keserű immár hányásszagra emlékeztető bagószagot.
biztos benem van a hiba, mia francért nem vagyok láncdohányos, akkor szépen be tudnék illeszkedni, így meg csak egy megtűrt kisebbség vagyok.
múltkor délelőtt 11-kor benéztünk egy kocsmába, nem volt ott senki csak mi meg a pultoslány. hálistennek így füst sem. gyorsan be is ültünk egy gyógysörre. mire a végére értünk, már 12 ember volt ott rajtunk kívül, és KIVÉTEL NÉLKÜL MINDENKI BAGÓZOTT. még az is aki gyrost vagy hamburgert evett. 10 perc alatt olyan füst lett, hogy a szemem, a torkom csípte. itthon meg nem tudták elképzelni hol lehettem hogy ilyen bűzt árasztok.
hova menjek csendesen iszogatni a nemdohányzó haverokkal, ha nem akarok hányni a füsttől?
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- E-roller topik
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Gamer Pc AM4 komplett, újszerű, garanciás alkatrészekkel
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6600 , 16GB 3200Mhz , 512GB NVME , 500GB HDD
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- B760 / B660 / Z690 / Z790 ATX alaplapot keresek DDR4-es foglalattal
- Sony Cyber-shot DSC-RX100 IV digitális prémium kompakt fényképezőgép
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Apple iPhone 15 Plus 256GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs