Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
egyébiránt nem bírtam felkelni, és a nagyja havat letolták a többiek, én már "csak" a lefagyott, lejegesedett vackot kapirgáltam egy órán át lapáttal a járdáról, de nem jött fel rendesen...úgyhogy végigszántottam, és bevetettem sóval
aztán még a lépcsőket is, meg még a ház alatt-előtt nyomtam félre, de az is fagyos volt, úgyhogy azt is megsóztam. De az vicces, hogy ha nem takarítok, akkor nem esik új, és megmarad a cucc rajta. Ha takarítok, akkor rögtön elkezd esni rá valami, de ha véletlen mégsem, akkor olyan gyorsan elolvad minden, hogy az is tiszta lesz, ahol nem takarítottak, és én meg tök fölöslegesen kapirgáltam. De jó is ez. 
Aktív témák
Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Elektromos autók - motorok
- Macska topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Autóhifi
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5430 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1235U 10Mag 16/512 FHD
- HP ProBook 450 G8, 15,6" FHD, i5-1135G7 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ProBook 450 G8, 15,6" FHD, i5-1135G7 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Patriot Viper Elite II 64GB (2x32GB) DDR4 4000MHz (Beszámítás)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
aztán még a lépcsőket is, meg még a ház alatt-előtt nyomtam félre, de az is fagyos volt, úgyhogy azt is megsóztam. De az vicces, hogy ha nem takarítok, akkor nem esik új, és megmarad a cucc rajta. Ha takarítok, akkor rögtön elkezd esni rá valami, de ha véletlen mégsem, akkor olyan gyorsan elolvad minden, hogy az is tiszta lesz, ahol nem takarítottak, és én meg tök fölöslegesen kapirgáltam. De jó is ez.