Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
egyébiránt nem bírtam felkelni, és a nagyja havat letolták a többiek, én már "csak" a lefagyott, lejegesedett vackot kapirgáltam egy órán át lapáttal a járdáról, de nem jött fel rendesen...úgyhogy végigszántottam, és bevetettem sóval
aztán még a lépcsőket is, meg még a ház alatt-előtt nyomtam félre, de az is fagyos volt, úgyhogy azt is megsóztam. De az vicces, hogy ha nem takarítok, akkor nem esik új, és megmarad a cucc rajta. Ha takarítok, akkor rögtön elkezd esni rá valami, de ha véletlen mégsem, akkor olyan gyorsan elolvad minden, hogy az is tiszta lesz, ahol nem takarítottak, és én meg tök fölöslegesen kapirgáltam. De jó is ez. 
Aktív témák
Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- BMW topik
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Fejhallgatós találkozó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konteó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Spórolós topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
aztán még a lépcsőket is, meg még a ház alatt-előtt nyomtam félre, de az is fagyos volt, úgyhogy azt is megsóztam. De az vicces, hogy ha nem takarítok, akkor nem esik új, és megmarad a cucc rajta. Ha takarítok, akkor rögtön elkezd esni rá valami, de ha véletlen mégsem, akkor olyan gyorsan elolvad minden, hogy az is tiszta lesz, ahol nem takarítottak, és én meg tök fölöslegesen kapirgáltam. De jó is ez.