Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
egyébiránt nem bírtam felkelni, és a nagyja havat letolták a többiek, én már "csak" a lefagyott, lejegesedett vackot kapirgáltam egy órán át lapáttal a járdáról, de nem jött fel rendesen...úgyhogy végigszántottam, és bevetettem sóval
aztán még a lépcsőket is, meg még a ház alatt-előtt nyomtam félre, de az is fagyos volt, úgyhogy azt is megsóztam. De az vicces, hogy ha nem takarítok, akkor nem esik új, és megmarad a cucc rajta. Ha takarítok, akkor rögtön elkezd esni rá valami, de ha véletlen mégsem, akkor olyan gyorsan elolvad minden, hogy az is tiszta lesz, ahol nem takarítottak, és én meg tök fölöslegesen kapirgáltam. De jó is ez. 
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj MCHOSE V9 Turbo
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.11.23. -ig - Eladó!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gari!
- Apple iPhone 12 Mini 64 GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Garanciás Zalman házak!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
aztán még a lépcsőket is, meg még a ház alatt-előtt nyomtam félre, de az is fagyos volt, úgyhogy azt is megsóztam. De az vicces, hogy ha nem takarítok, akkor nem esik új, és megmarad a cucc rajta. Ha takarítok, akkor rögtön elkezd esni rá valami, de ha véletlen mégsem, akkor olyan gyorsan elolvad minden, hogy az is tiszta lesz, ahol nem takarítottak, és én meg tök fölöslegesen kapirgáltam. De jó is ez.