Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az office nem orosz, legalabbis amit leszedett. Csak a szerver. Miert? Csak. Lehet megkerdezte a baratjat s az ezt tanacsolta igy elsore.
@bolondember: A problema ott kezdodott, hogy nem en nyomtattam ki, hanem olyan, aki nem ismerte a dolgozatot s a gepek nyelvet is csak torte. Ezen felul jottek az office altal beplantalt <ertelmetlen> sorok halmaza, csupa szimbolumbol, plusz a kepekkel/tablazatokkal a gondok.
Lehet lassan ujra kiprobalom, biztos sokat fejlodott az openoffice.
@Winner_hun: Hat, jo tft-n nem lattam meg, ha gondolod nekiugorhatsz es kijavithatod, bar nem lesz egyhamar lecserelve forummotor-upgrade miatt ugye. Nem en keszitettem, ajandek volt. Pompi is javitott rajta, ilyen lett. Bocsesz.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs