Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Háát, faszomtudja, nekem ez picit megfeküdte a gyomrom. És tényleg, feltolul a számra a kérdés: miért kell az amerikaiknak mindent, mindenkit szétlőni, elpusztítani, lerombolni, erőt demonstrálni, fitogtatni, élvezetből gyújtogatni, robbantgatni, sorolhatnám. Egy-egy ilyen felvételen néhány ország összes lőszerkészletének megfelelő mennyiségű lőszert lövöldöznek el, csak hogy úri hóbortjukat kielégítsék. Ezen most kurvára felbasztam az agyam. tele vannak a videómegosztók ilyen amerikai vagyok fegyvert a kezembe, szétlövök mindent, mert nekünk telik hadseregre, fegyverekre, lőszerre, másnak meg nem videókkal, a híradók meg ugyanennek a következményeivel.
De ha már ott van ez a szőrös izé, amit ha jól tudom egy időben nem lehetett kapni, most meg úgy látszik mindenki seggtörlő helyett veszi és pusztítja, nem lehetne hogy mondjuk esetleg azt a pénzt amit elgyújtogatnak, ellövöldöznek, azt esetleg hasznosabb dologra fordítsák? Vannak a világban helyek ahol nem az a legfőbb gond hogy nem akar felrobbanni egy játékfigura. De az túl messze van amerikától. Odáig valahogy nem mindig akaródzik ellátni.
Kibaszottul felbasztam most magam. És kurvára lehet vitatkozni ezen, leszarom. Fognám az összes ilyen videót készítő faszt, és bebasznám őket Afrikába, hogy ott legyen nagyon nagy a pofájuk. Mindenhol vannak köcsögök, de vannak ahol túlságosan sokan.
Kurvaéletbe hogy muszáj felbaszni estére az agyamat.
Megyek aludni, ki is kapcsolom ezt a szart is a picsába, lehet moderálni, meg
Tessék
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Netfone
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- BMW topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SSUPD Meshroom S Mini-ITX számítógép ház tartozékokkal
- ELADÓ LiitoKala LII-PD4 akkumulátor töltő
- Új Dobozos HP 17-cn Nagyképernyős Multimédiás Laptop 17,3" -30% i5-1334U 10Mag 16/512 FHD
- Dell Latitude E7240,12.5",HD,i5-4300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs