Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Háát, faszomtudja, nekem ez picit megfeküdte a gyomrom. És tényleg, feltolul a számra a kérdés: miért kell az amerikaiknak mindent, mindenkit szétlőni, elpusztítani, lerombolni, erőt demonstrálni, fitogtatni, élvezetből gyújtogatni, robbantgatni, sorolhatnám. Egy-egy ilyen felvételen néhány ország összes lőszerkészletének megfelelő mennyiségű lőszert lövöldöznek el, csak hogy úri hóbortjukat kielégítsék. Ezen most kurvára felbasztam az agyam. tele vannak a videómegosztók ilyen amerikai vagyok fegyvert a kezembe, szétlövök mindent, mert nekünk telik hadseregre, fegyverekre, lőszerre, másnak meg nem videókkal, a híradók meg ugyanennek a következményeivel.
De ha már ott van ez a szőrös izé, amit ha jól tudom egy időben nem lehetett kapni, most meg úgy látszik mindenki seggtörlő helyett veszi és pusztítja, nem lehetne hogy mondjuk esetleg azt a pénzt amit elgyújtogatnak, ellövöldöznek, azt esetleg hasznosabb dologra fordítsák? Vannak a világban helyek ahol nem az a legfőbb gond hogy nem akar felrobbanni egy játékfigura. De az túl messze van amerikától. Odáig valahogy nem mindig akaródzik ellátni.
Kibaszottul felbasztam most magam. És kurvára lehet vitatkozni ezen, leszarom. Fognám az összes ilyen videót készítő faszt, és bebasznám őket Afrikába, hogy ott legyen nagyon nagy a pofájuk. Mindenhol vannak köcsögök, de vannak ahol túlságosan sokan.
Kurvaéletbe hogy muszáj felbaszni estére az agyamat.
Megyek aludni, ki is kapcsolom ezt a szart is a picsába, lehet moderálni, meg
Tessék
Aktív témák
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Komplett gép: i7 12700 - 4.90 Ghz / 32 GB DDR5 / 512 GB NVMe / Win 11 Pro - HP Z2 tower G9
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- iPhone 13 256GB Midnight
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest