Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

Háát, faszomtudja, nekem ez picit megfeküdte a gyomrom. És tényleg, feltolul a számra a kérdés: miért kell az amerikaiknak mindent, mindenkit szétlőni, elpusztítani, lerombolni, erőt demonstrálni, fitogtatni, élvezetből gyújtogatni, robbantgatni, sorolhatnám. Egy-egy ilyen felvételen néhány ország összes lőszerkészletének megfelelő mennyiségű lőszert lövöldöznek el, csak hogy úri hóbortjukat kielégítsék. Ezen most kurvára felbasztam az agyam. tele vannak a videómegosztók ilyen amerikai vagyok fegyvert a kezembe, szétlövök mindent, mert nekünk telik hadseregre, fegyverekre, lőszerre, másnak meg nem videókkal, a híradók meg ugyanennek a következményeivel.
    De ha már ott van ez a szőrös izé, amit ha jól tudom egy időben nem lehetett kapni, most meg úgy látszik mindenki seggtörlő helyett veszi és pusztítja, nem lehetne hogy mondjuk esetleg azt a pénzt amit elgyújtogatnak, ellövöldöznek, azt esetleg hasznosabb dologra fordítsák? Vannak a világban helyek ahol nem az a legfőbb gond hogy nem akar felrobbanni egy játékfigura. De az túl messze van amerikától. Odáig valahogy nem mindig akaródzik ellátni.
    Kibaszottul felbasztam most magam. És kurvára lehet vitatkozni ezen, leszarom. Fognám az összes ilyen videót készítő faszt, és bebasznám őket Afrikába, hogy ott legyen nagyon nagy a pofájuk. Mindenhol vannak köcsögök, de vannak ahol túlságosan sokan.
    Kurvaéletbe hogy muszáj felbaszni estére az agyamat. :((( :((( Megyek aludni, ki is kapcsolom ezt a szart is a picsába, lehet moderálni, meg
    Tessék

Aktív témák