Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Kidus
őstag
Nem tudom, en valahogy irtozom a muanyag fenyotol.
A karacsonyi hangulatot nalam az hozza meg, hogy erzem a fenyo illatat.
Nem tetszik, hogy emiatt ki kell nyirni egy fenyot, de egyreszt mar ugyis kivagtak, mikor megvettem, masreszt pedig ha lesz ra keret, veszunk majd egy gyokereset, peldaul jovore
Az sem zavar, hogy el kell erte menni, karacsonyi bevasarlas, fenyohurcibalas, aztan lakasba felkuzdes, ezek jol eso dolgok. Ahogyan a diszites is.
Ez olyan, mint husvetkor a tojasfestes. Ha valaki megcsinalja helyettem, megharagszom. A karacsonyfamat se diszitse fel senki elore, en akarom, ugy, ahogy nekem tetszik, es ugy, ahogy kedvesnek tetszik.
Mi valasztottuk ki a fenyeket ra, es az osszes diszt, szep nagy, es minel tovabb tart majd a diszitese, annal jobb lesz, mert nekem ez is elmeny
Az "ures lakas" temahoz: ha most lonek par fotot a lakasrol, mar nem lenne olyan ures, mint volt. A mi szobank peldaul most tele van pakolva, nem nagyon van ures hely a fal menten, meg amugy sem, csak epp annyi, amennyi kell. Nappali levegosebb ilyen szempontbol, de oda is ujitottunk mar, es most meg a fa is ott fog allni, ugyhogy otthonos es tetszik nagyon

Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hyundai, Kia topik
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gigabyte alaplap topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest