- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Meg is kivantam egy kis hamubasultet

Amugy meg morcos vagyok, tegnap melo utan bepattantam a kocsiba, hogy elhuzzak a tobb mint 10 merfoldre levo CompUSA nevezetu elektronikai uzletbe, mivel Thanks Giving utani Sale volt es az XBox360-akat $279-ert adtak, mire odaertem a zuhogo esobe, a szemuveges Pistike ott allt az utolso darabbal a penztarnal. Halo Edition-bol meg maradt ketto, de az meg $399.00 annyit meg nem adok ki konzolra. Aztan tovabb allunk az Apple reszlegre, megtetszik az iPod Touch. Aszondja a gyerek, hu fasza, van meg belole raktaron pont ketto! Na, hozzad! 5 perc eltellik, a gyerek visszajon; "mar csak a 16GB-s modellbol maradt...". /Ekkor mar latta a szememben langolo koponyakat/, mondom es az mennyi?
-$399.00. /Ekkorra mar az en egesz fejem egy nagy langolo koponya volt.../. Mondtam neki, annyibol veszek iPhone-t, azzal legalabb telefonalni is tudok. Koszi a segitseget.
Pedig ugy rakeszultem egy jo kis ejszakai CoD4 party-ra...
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest