Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
Aktív témák
-
Road Runner
csendes tag
válasz
neduddki
üzenetére
Az átlag ember annyit tud erről, hogy ''pfúúj gonosz USA nem írta alá a kiotoi egyezményt.''
Csak kicsit bele kéne ásni az USA gazdaságába, hogy lássa mindenki, miért történt így. De Szerintem itt zárjuk le, én tudom miről van szó, valószínűleg sokimindenben nem értünk egyet, USA bolond lett volna ha aláírja, nem tehette meg. Nem előnyös, mindenkinek előnyös aki már 100 éve szennyezi a környezetet és simán visszatudja fogni a szennyezését. Menj el egy amerikai metropoliszpa, Chicago, L.A., NYC, és szagolj bele a levegőbe. (Jó esetleg NYC egy rossz példa volt.).
És Kína miért nem írta alá?
Aktív témák
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- Apple iPhone 11 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest