Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Road Runner
csendes tag
válasz
neduddki
üzenetére
Az átlag ember annyit tud erről, hogy ''pfúúj gonosz USA nem írta alá a kiotoi egyezményt.''
Csak kicsit bele kéne ásni az USA gazdaságába, hogy lássa mindenki, miért történt így. De Szerintem itt zárjuk le, én tudom miről van szó, valószínűleg sokimindenben nem értünk egyet, USA bolond lett volna ha aláírja, nem tehette meg. Nem előnyös, mindenkinek előnyös aki már 100 éve szennyezi a környezetet és simán visszatudja fogni a szennyezését. Menj el egy amerikai metropoliszpa, Chicago, L.A., NYC, és szagolj bele a levegőbe. (Jó esetleg NYC egy rossz példa volt.).
És Kína miért nem írta alá?
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- World of Warships
- További aktív témák...
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest