Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
-
escie
őstag
hahó, visszatértem egy ideje Hajmáskérről. jelentem odataláltam, visszataláltam. kalandos út volt. kösz az útvonalterveket!
most egy olyan kérdésem lenne, hogy meddig kell sütni egy nagyobbacska csirkét? több mint két kilós... -
escie
őstag
válasz
PazsitZ
üzenetére
koszi, ezen fogok menni, csak nem tudtam, hogy Diósdon is le lehet jonni, kozvetlen a hetesre. asszem ez lesz a legjobb.
--
BlacKSoul,
én is így szoktam. előre megnézem, melyik utakon kell menni, melyik telepuleseket kell erinteni, hol, hova kell leterni, aztan elesben meg ugyis ki van tablazva minden.
jelen esetben annyi, hogy 4es m0 m5 m0 7-es 8-as, és persze a megfelelő telepulesek szerepelnek majd az itineremen.
az ilyen menj erre-menj arra utcaszintű bontas igazan a varosban jo nekem, de ugy is csak atutazok, a foutak ki vannak tablazva rendesen. -
escie
őstag
kosz mindkettotoknek.
a harmas ut sajnos kiesett, mert pesten tuti hogy eltevedek, videki gyerek vagyok, nem nekem valo.
az lesz, hogy a negyesen megyek az M0-ig, a negyes itt megy a hazunk elott, szoval jobban kezre esik.
aztan az M0-on elmegyek Érdig, ott fel a hatosra, majd hetes, és nyolcas.
ez tunik a legstresszmentesebbnek. nem vezettem meg ekkorat egyben, huha, remelem tulelem valahogy. kicsit hosszabb a negyesen, de ki tudom jobban kerulni a nagyfalut.
(vagy fogom, es elkobzom anyum gps-et, es elkarattyol Hajmaskerig valahogy...
) -
escie
őstag
sziasztok!
szerintetek Nyíregyházáról Hajmáskérre hogy jutok el a legkönnyebben?
úgy gondoltam, hogy megyek a négyesen, és el kell érjem a hetest, majd a nyolcast.
a kérdés, az M0-on át tudok menni a négyesrol a hetesre? fizteős autópálya kizárva... -
escie
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
nem ismerem, de megnézem a lapját és mindenképp elolvasom, amint időm engedi. hátha lesz egy kis rálátásom a témára.
érdekes életpálya, mindenesetre. tudnak valamit ezek a nagyok, Chomsky-ról is a suliban hallok, mint normálformáról(CNF),egy elég durva számteches tárgy kapcsán, aztán legközelebb meg egy NOFX számban, mint filozófusról.
a pdf szép nagy darab, gratula, szerkesztő úr!
(928-as sztori? hm? ez hol olvasható?)
--
EQMontoya,
persze, ennél jóval komplexebb a téma, nyílván. nem azt mondom, hogy másszunk vissza a fára.
de azért érzed, hogy valami nem stimmel?
(magyar ruha? hehe. ha minden leesne most rólam, ami kínai, puccoskodhatnék. még jó, hogy itthon vagyok. az órám maradna.)
[Szerkesztve] -
escie
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
mindig nagy affinitást tanusítottam ilyesféle témák iránt, emberedre találtál, és én is...

a másik kedvencem a ''kinai fokhagyma''. értsd: hogy lehet olcsóbb egy termék, amit hajóval szállítanak ide, mint amit legfeljebb párszáz kilometeren belül termeltek?!
dotálják?
miért engedjük be?!
gazdaságosabban termelik?
még úgy is, hogy gázolaj hegyeket(sic!) pusztít el a hajó, ami idehozza? egységsugarú júzernek érdemes megevennie, mert olcsóbb. de ha a valós árába belegondolunk, megint ott vagyunk, hogy az unokák fizetik ki...
--
Gábor,
igen logikusan hangzik, bár nem értek hozzá. ahogy egy tanárom mondaná, ''hihető''. hosszútávon majd kiderül, mennyire megyünk ezzel, és mennyire képes a mindenkori veztés nem harácsolni, hanem előre gondolkodni, meg tartani valami felé. -
escie
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
a barcikai? hát, az biztos, hogy rengeteg rönkfa van felhalmozva mellette, úgy tudom, azzal fűtik.
csak érdekességképpen, nem kötekvésből: mi lesz a többlethulladékkal, ami a hatékonytalanabb fatüzeléből keletkezik? nincs rálátásom, de szerintem X energia előállításához valamivel több fát kell tüzelni, mint szenet.
mindenesetre jól hangzik ez a nullás emisszióegyenlet. eddig tényleg csak a röhögés jött rám, ha megláttam ezt az erőművet, de így határozottan érdekes a dolog, belegondolva.
régóta foglalkoztat ez a környzettudatosság dolog, de valahogy mindig ott lyukadok ki, hogy a felsőbb körök nagy zöld megmozdulásai, nem a környezetnek szólnak, hanem valami k nagy biznic van a háttérben. ettől független persze lehet, hogy unokáink szempontjából is jó biznic. -
escie
őstag
válasz
neduddki
üzenetére
csak hogy a környéket említsem, Nyíregyházán van egy nagyobb, és három kisebb, gázüzemű erőmű, akkor van TIszaújvárosban egy nagyobb, Sajószögeden egy kicsi, van Kazincbarcikán egy nagyobb, ami újabban fa!tüzelésű(megjegyzem, lol).
több nem jut az eszembe, de van azért egy pár...
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 160 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, aztán pirítás, locsolgatás.
)