Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
Aktív témák
-
Integra
titán
lófaszt művész
jó a menedzsment, ennyi
összeválogatja azokat a számokat amiket 9től 99 éves korig el lehet adni, helyenként még össze is tudja mixelni, aztán kissráctól az apukáig mindenki megveszi az előadásaira a jegyet, ebben ki is merül a művészi képessége kb
nekem nem azzal van a bajom hogy most mindenki tészta fan és ő a király, hanem hogy legalább néznék vissza a múltját ki volt meg mit csinált...
meglehet nézni hogy egy hybrid vagy future funk squad mit tud élőben, vagy egy infusion..
szegény tészta.. na de mindegy, tényleg nem akarok vitatkozni 13 év éjszakázással a hátam mögött, valszeg nem sok fogalmam van a dolgokról
mod:
lehet hogy ha ma kezdtem volna és tizenéves lennék én is tésztára bólogatnék...
szerencsére nem így van, így nekem marad a hittérítés szerepe
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Motoros topic
- Formula-1
- Robotporszívók
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- No Rest for the Wicked
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Újszerű Asus 15,6"FullHD,10.gen.Core i7(8x3,7Ghz)MX330 2/4GB DDR5 VGA,Vil.bill,12-40GB/256-512SSD+HD
- BONTATLAN DOBOZOS LENOVO LOQ 17 // i7-13650HX // 24GB RAM // 1TB SSD // RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest