- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
Aktív témák
-
Integra
titán
lófaszt művész
jó a menedzsment, ennyi
összeválogatja azokat a számokat amiket 9től 99 éves korig el lehet adni, helyenként még össze is tudja mixelni, aztán kissráctól az apukáig mindenki megveszi az előadásaira a jegyet, ebben ki is merül a művészi képessége kb
nekem nem azzal van a bajom hogy most mindenki tészta fan és ő a király, hanem hogy legalább néznék vissza a múltját ki volt meg mit csinált...
meglehet nézni hogy egy hybrid vagy future funk squad mit tud élőben, vagy egy infusion..
szegény tészta.. na de mindegy, tényleg nem akarok vitatkozni 13 év éjszakázással a hátam mögött, valszeg nem sok fogalmam van a dolgokról
mod:
lehet hogy ha ma kezdtem volna és tizenéves lennék én is tésztára bólogatnék...
szerencsére nem így van, így nekem marad a hittérítés szerepe
[Szerkesztve]
Aktív témák
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Samsung kuponkunyeráló
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Motoros topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
- HP EliteMini 800 G9 vPro - i5-14500T 14C/20T - 16GB DDR5 5600 - 256GB SSD - BILL+EGÉR
- ASUS GeForce RTX 5060 Ti DUAL OC 16GB WHITE EDITION
- Xiaomi Adaptive Wireless Charger 80W & Xiaomi Hypercharge Combo 120W
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD - i5-13420H - 32GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - 1+ év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest