- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Aktív témák
-
Integra
titán
lófaszt művész
jó a menedzsment, ennyi
összeválogatja azokat a számokat amiket 9től 99 éves korig el lehet adni, helyenként még össze is tudja mixelni, aztán kissráctól az apukáig mindenki megveszi az előadásaira a jegyet, ebben ki is merül a művészi képessége kb
nekem nem azzal van a bajom hogy most mindenki tészta fan és ő a király, hanem hogy legalább néznék vissza a múltját ki volt meg mit csinált...
meglehet nézni hogy egy hybrid vagy future funk squad mit tud élőben, vagy egy infusion..
szegény tészta.. na de mindegy, tényleg nem akarok vitatkozni 13 év éjszakázással a hátam mögött, valszeg nem sok fogalmam van a dolgokról
mod:
lehet hogy ha ma kezdtem volna és tizenéves lennék én is tésztára bólogatnék...
szerencsére nem így van, így nekem marad a hittérítés szerepe
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Godox X3N kioldó (NIKON)
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Byintek Love U14 Projektor
- Apple iPhone 16 128GB Teal használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garanciás 2029.02.11-ig
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest