Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Integra

titán

válasz t1 #599 üzenetére

nézd, engem ez nem érdekel, hogy ki mennyi
    először is azért mert én imádom az erőteljes komoly klasszikus hangszerelésű zenéket.
    ezt írtam is. lehet hogy nem a legtutibb rokker albumjaim vannak, de azokat imádom.
    igazi klasszikus gitárszólokkal tele, és ebben a pump album amiket eddig hallottam szerintem nagyon viszi a prímet sok tekintetben pl..
    másodsorban 13 év éjszakázás után az elektronikus szcénáról is van némi foglamam, ebben nőttem fel és nem kevés helyen fordultam meg. jurótrensz olyan amilyen, evidens hogy ez fogja meg a legszélesebb réteget. régen jó is volt, most már csak szánalom az egész, de azt mondom, hogy amig nem verik, ölik egymást az emberek erre mint sok más dologért a világban, addig ennek is van létjogosultsága.
    de tény, hogy az elektronikus irányzatok drasztikusan törnek előre. a sziget itthon részben ennek köszönheti azt a fajta növekedést amit elkönyvelhetetett anno 5-6 éve.
    lehet rühellni utálni az elektronikus műfajokat, itt vannak és egyre erősebbek lesznek.
    bob marley még lsd-t tolt a szemhélya alá, ma már spangli a menő és a speed...

és hogy ki és mi tehet az elektornikus zenék rühellése miatt? a rádiók. mert az utolsó hányadék gagyi szart nyomják az ember arcába amit egy viszonylag fejlett érzékkel megáldott ember soha nem hallgatna meg...

[Szerkesztve]

• t1

veterán

válasz t1 #599 üzenetére

vagy akár említhetnék metallicát , aerosmithet, dt bármit

és itt a magyarországi 11-12k emberrölk beszélek mert itt nagyobb koncert nem nagyon van :O

[Szerkesztve]

Aktív témák