Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Whaskes
üzenetére
hááát, annyira sokat nem is ittál. ettől függetlenül elég sok cuccot nálam hagytatok

ja, amúgy hétfő... ki nem szarja le? 2 után lépek haza, és döglök. bár előtte el kellene mennem egy boltba.
j(2*13): mire, mire... mire hármat számolok! (na ez legalább annyira vicces, mint te szoktál lenni...) -
tbs
addikt
Óbazmeg... A dolgos hétvége eredménye: most esett le, hogy hétfő van... Jó ez nekem?

-
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Hmmm... Ugyan ~10kg-val több vagyok, mint ''Somogy leggyorsabb rövidtávfutója'' koromban, de úgy gondolom, nem nagyon kéne szégyenkeznem...
Ha mégis, még mindig ott a balhorog...
(Vki majd világosítson fel, mijaza balhorog, mert még meglep Thom! ->
)
Fogad..? Lüktet..? Érzékeny..? Dagi..? -
Whaskes
senior tag
jóóó reggelt kockák! végre felébredtem, tegnap este 6 óta aludtam

-
EQMontoya
veterán
Ki tudná megmondani, h Birkenaui koncentrációs tábor bejárata előtt ölelkezős fotót csinálni megantikus vagy gigantikus tajparasztság?

-
Csyppa
senior tag
Na további jó éjszakát, én mentem aludni.
-
csapos2
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Velkám!
Ja...igen! Ki tudná megmondani, hogy miért nem hajlandó a power dvd 6.0 a rendszerpartíció mellől normálisan lejátszani a imagefile-ban lévő dvd filmeket?
Szaggat, mint állat, ha másik vinyón van a film, vagy lemezen, akkor semmi gond. A C-n is és a D-n van hely, az egész vinyó újra lett formázva, tehát nem töredezett, a dma bekapcsolva, más lejátszó viszi rendesen.
Már napok óta ezzel szopok. Esetleg van valakinek ötlete, az új verzión, és ahasználj másik lejátszót-on kívűl?
Szívesen vennék minden ötletet.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
szépjóestét! Back from Poland.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Kicsit nehéz lenne ölbevenni, babusgatni, csak a ház maga 11kiló, így mindenestől kb 14-15kg. A Hustler már untat, reggel meg kel a fene, délutánra megyek, bőven elég ha úgy 10 felé kicseppenek az ágyból.

-
BlacKSouL
addikt
Úgy megörültem hogy végre gép elé kerültem, de most hogy itt vagyok, semmi értelmeset nem tudok magammal kezdeni, ráadásul álmos is vagyok. Max megnézem megy-e a Hustler...
...megy, de az se érdekel.
Meghalt Darvas Iván
[Szerkesztve] -
-
FehérHolló
veterán
Tényleg, ha már itt tartunk, nem tud valaki egy Vasque márkaboltot valahol Pöstön vagy Pécsett? Vagy esetleg egy helyet, ahol esélyes, hogy találok? Egy erdélyi túra előtt állok, és kellene egy megbízható cipő/bakancs.
Neten nem szeretnék rendelni ilyesmit, és gugli most nem a barátom.
-
neduddki
nagyúr
HI!
gondolod hogy a nf mcmurdo utan engem meg lehet lepni arral???:- )))
udv
neduddki
p.s. amugy telre megint veszek 9rugiert egy sandstone-t eskihuzok vel 2 evet /a ostanika sincs kulonosebben baj, csak laccik a hordas/ mod: csak a fuzot kell kicserelni benn mert szakad:- (
mod: latom ez is vibram...:- (
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
HI!
NE izgull engem mindehol, meg ferihegyen is le szoktak vetkoztetni, hijjaba az kimezetem varazsa:- )))
udv
neduddki -
(Kolombusz)
veterán
Hehe, kinyitottam a garázsajtót, erre berohant egy macska. 10 percig hajkurásztuk a lépcsőházban a szomszédokkal, aztán beugrott a légudvarba a másodikról.
Végül sikerült kizaavrni a kis dögöt.
-
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Már éppen kérni akartam.

-
pocsolyába léptem, sáros lett a 'zúj cipőm...
hiába keféltem, mégis elhagyott a nőőőőm.... -
neduddki
nagyúr
HI!
MEg ne hallotam, de igyexem bepotolni:- )
udv
neduddki
p.s. amugy 2 telt birt ki a sandstone bakancsom, amit hihetlen qva dran 9500 vettem a tatraban a sandstone outletben:- )))
mod: BAromiRitkaMadar: errol mar halloam szinten amerikas joembertol, itthon ez nincs is? es jo a dog ?mi??:- ))) /gondolom: - )))/
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem is volt drága... És vámoltattad..?

-
neduddki
nagyúr
HI!
Tom hogy a merell nem a csucs,de potn az a resze tartott ki ami merell es nema vibra: - )))
Nekm varosba kellt vmi, orulok hogy jarok, nem hogy turazok:- )))
De az a merell mar nincs fenn, nevet meg nem tom:- (
Most is varosba kellet atmenti idire mig szandalranem valtok.
Amugy a meidl-bol is a vibram talpasat mondtak anagy turazok, de abbol nem votl boka amiklor kerestem, lowa-kat dicseri meg az osszes komojabb hegyes /a bor miatt /, de abbol nincs boka varosbavalo.
A ket tagu nevut nem tom mire gondolsz?
Amugy akiknek votl nf-je azok nagyon dicseertek azert mertem megvenni:- ) /de egyellore kb! de nagyon jo!!!:- )))/
udv
neduddki
mod: amugy en puma-rol valtottam filara mar vagy 8-10 eve, de komojjan mondom a egyre szarabbak azok is, newbalcot akartam /errol mar csacsogtunk vhol:- )/ az osszes amerikai turazo esmeros azt hordja tejjes meglegedesre, de az en kis szels labikoimra az istennek nemmeg fel egy se /allitolag bevallotan keskeny modeljeik vannak, itthon a szelesitettek menenk igazan eszt meg a botosk mondtak/
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Bocs, nem majdnem ugyanilyen, hanem tök ugyanilyen.
A színe azóta kicsit megváltozott a hordás során.
A hozzászólás átolvasása elküldés előtt meg még mindig nem került bele az algoritmusba.
#1158: Én voda kisasszonytól jobban félek.
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
Thom kolléga jóarc. Neféljetek tőle...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FehérHolló
veterán
Nekem volt/van egy Vasque túracipőm. 2 hónap intenzív (napi 10 óra) túrázást bírt ki Amerikában a legkülönbözőbb körülmények között: Grand Canyon (szikla+homok), Yosemite (föld+szikla+nedves), Yellowstone (száraz szikla + föld), Mount Rainier (hó), Olympic Mountains (nedves, sáros). Ezután 2.5 évig hordtam utcán, és csak mostanában kopott el a talpa. Csúszni csak vizes kövön csúszott egy kicsit, kiszakadni nem szakadt, fázni nem fáztam benne, beázni nem ázott, csak ha 5-6 másodpercig álltam a patakban (persze a tetején a fűzőnél necces volt ilyen szempontból).
Anno olyan 85 dollár körül dobálták az emberhez (akkor 270 forint volt a dollár árfolyama), szerintem bőven megérte a pénzért.
Majdnem ilyen volt: [link]
Ahogy látom, most kicsit mintha drágább lenne ez a típus, de ez sem vészes.
[Szerkesztve] -
tbs
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Noakkor. A Merrel a gagyi... Merrel könnyű túracipők foszlanak a lábamról... (1túrás kapcsolatokba bonyolódtam 3-4 darabbal.) Egyedül vmi continuum nevű Merrel bírja velem ~2 éve, bár ez csak várost lát.
Városba nekem rebok meg adiads vagy miaszösz sportcipő váltak be.
Túrákra meg Meindl és valami kéttagú nevű...
Bridgedale meg alap egy túrán.
-
neduddki
nagyúr
HI!
A vibram egy rakas szar: - (((
a merell alatt 6 honap hordastol tort kette, mindeki megdcsodalta, de mivel ez 14 honapban torprnt ezet midneki csak megcsodalta es gratulalt, de attol emg nemlett jobb:- (((
Csak az a baj, hogy meg a vibramot tartakj a legjobban... akkor mijjen aszar???:- (((
De aszontak, hogy ez nf meg a vibram kozos fejlestese, az nf-ek alat ez van es allitolaj mijjen jo???
na mind1
udv
neduddki -
Ramius
őstag
''Nem iszom vizet. Abban halak b*sznak!''

-
tbs
addikt
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
A lány helyes, de...
Túl sok a kilógás, vagy túl kevés. Fejvágás + törzs ritkán jó. Lábvágás meg alap. Vágott lábú jóképet nem is tudnék mondani...
Aztán. Előbb kompozíció, aztán ha fitt a dolog, akkor digitrükkök... Pl. feketefehér ÖNMAGÁBAN rossz vicc. Zajt kell beledobni, hogy filmes hatása legyen. Vagy eltolni műanyagba, hogy ne kommerszként hasson.
Láttam már rosszabbat is.
Ja, mégvalami: sütifagyimikorérszrá..?
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
Nah hello again ^^ Nah emberek egó növelés lesz de van egy képem magamról amit én fotóztam. Váááá megmondjátok a véleményeteket? ( télleg én vok rajta ) [link]
-
Csyppa
senior tag
Szeretném jelezni hogy újra működik a klikkelés!!!

-
csapos2
addikt
Persze az egyik tojásnak mindent lehet! Pff....
-
tbs
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Tomi, ismerek egy jó ''fogászt''...
Erős a balhorga... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csapos2
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Tomi, ne bánts! Jaj, már megint azt mondtam, hogy Tomi! Jaj, megint! Tomi, kérlek ne haragudj! Jaj, de csacsi vagyok!
Egyébként tudom, hogy nem szereted, volt már szó róla.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Tökéletes.

-
burgatshow
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Kolbika?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Tomeszka?
-
válasz
burgatshow
üzenetére
Tök rossz lehet neked!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
holnap reggel irány a fogdoki... addig fájdalomcsillapító.
nekem is volt egy párszor, hogy péntek délutántól hétfő reggelig fájt a fogam, utána egész héten nem. majd a köv. héten ismét... na akkor nem csapott be, hétfőn, mikor már nem fájt, akkor is mentem a dokihoz. gyökérkezeléssel megúsztam. lassan megint kellene menni, mert bár nem fáj, de azért jobb, ha átnézi, megelőzendő a bajt. -
csapos2
addikt
Szegény Tomi!
-
burgatshow
veterán
Nagyon fáj a fogam....

-
ngabor2
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
az első linkjeid nálam nem jönnek be, nem tudom, mi lenne az. mindenesetre őszre/télre be fogok gyűjteni egy hasonpaci lábravalót. vagy kettőt, hogy lehessen cserélgetni időnként. attól függ, mennyire leszek burzsuj. most nyárra jó ez az adidas torsion is, bár egy cserecipő emellé se ártana...
mod: most meg hirtelen bejöttek... no mindegy.
zoknira 3 év gar... az tudhat valamit
de ahogy elnézem, nem mindennapos használatra valók. pedig ha valóban kitartana 3 évig, én is beruháznék pár garnitúrára...
bár nálunk az is feltétel, hogy semmilyen ruhanem ű nem lehet statikusan töltődő, úgyhogy asszem kénytelen lezek a pamutnál maradni. -
neduddki
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
HI!
En mikor atvaltottam turacipokre. bakanbcsokra kkor szembesultem vele, hogy a szar zokni masodpercek alatt veres cafatpot csinlanak a labambol, raadasul hijjab szellozo a cipo, attol meg a szar zokni elb!:- (((( /aztan mondtak eszt nekem a turas gyerekek, de mig meg nem tapasztaltam nem hittem el: - )/
Vettem is Bridgedale zoknit, de az kisse dragabb attol hogy naponta elhasznalja az embor gyermeke : - (((
Akkor akdtam ra ezekre akkor meg a Calore 2000 kazankovacs kft csinlta oket, asztan eltuntek vagy 3 evre es msot akadtam rajuk:- )))
Amugy 4 ev hasznalt utan kedtem kidobalni ezeket a zoknikat, azota en nem hordokmast /na jo -5 fok alatt bridgedale-ket:- )/
p.s. ez pl felcipoben -15ig kivalo, csak az araaa......![[kép] [kép]](http://www.mormota-outdoor.hu/webshop/imgs/items/item_826_1.jpg)
[link]
[link]
amugy most egy ijjenm van es imagyak egymast:- )))![[kép] [kép]](http://www.bennettsclothing.com/images/AE3V-3V6_mag.jpg)
[link]
mod: Szarvasdemon: en is chinofungit hasznlok : - )))
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
-
troland26
őstag
nyertem, nyertem, nyertem

van egy 4-esem a 6-os lottón -
csapos2
addikt
Jaj már, na! Mindig rosszat mondok. Megyek és összeszégyellem magam.
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Tildy!!!
Amirol evekkel ezlott meseltem zoknikrol vegre megtalltam ujra oket:- )))
[link]
sok szep zoknit!!!:- )))
udv
neduddki
p.s. aki pedig ketelkedik a labszagomabn azzk szivesen az orra al dugom:- ))) -
csapos2
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Miért kell a halottakat piszkálni?
-
burgatshow
veterán
Ilyen is rég volt már, hogy az off egész nap halott...

-
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
NEm tom mi bajotok van a viszlattal atom stabil gyonyoru fantasztikusegyszerun a legjobb oprendszer amit bvalaha lattam, meg a 386sxjeimet is eloszedtem, mer azokon is ugy megy mitn a villam
udv
neduddki
p.s. megyk meg si szmaom hany gepem van....:- ))) -
Ramius
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
tv2, reggeli órákban 9-10 körül.
Tudom, hogy voltak akkoris ilyen részek, de ez szerintem meg sem közelítette a régi igazi tom és jerry színvonalát. Már ott néztem nagyokat, hogy itt beszélnek a szereplők
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i7-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Azér jót mindenkinek, még neked is