Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Integra
titán
most látom a bélyeg topicot, kész, van itt skizo ember bőven..

-
Integra
titán
-
Integra
titán
na nyerjük már meg ezt a klikk izét egyszer aztán lépjünk már tovább mert a könyökömön folyik ki az egész már...

-
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
még pár korty aztán megyek én is

jó éjt!
mi az hogy kissárkány, PH!ázisárkány
már rég megkellett volna kapnom..
-
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
nemár
most szedted le az összes hotfixet windóz updateről? -
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
és ilyenkor eszembe jut a mechwarrior 2 rideg de ugyanakkor mérhetetlenül szexi női géphangja, mikor túlhevüléskor azt mondja, hogy all systems shutting down...
na jó, nem gonoszkodoom
-
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
passz, én nem tudtam végignézni azt a kis showt, amit levágott a srác, úgy röhögtem
ja és arra még emlékszem hogy volt egy video kamera ami az összes tévére rávolt kötve live, úgyhogy ami azon ment az az összes tévén is ment a házban.
hűtő belül, close up, zoom be és ki fél órán át. egyesével minden kaja és egyéb ami a hűtőben volt. érdekes dolgokat élhetett át a kameraman békésen elugrált a kamerával a kezében a hűtő ajtajában
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
lehet, mert ha megint valami elgebaszodik mint délután..

de azért egy korty belefér szerintem
-
Integra
titán
na erről tudok mesélni egy jót, szpész kék

jó cimborák akik a 3as6árh1-i bulikat szervezik és egyik alkalommal házibuli náluk.
mondanom se kell milyen buli, már jó rég volt.
szóval süssünk egyet. és valahogy az lett a vége hogy egyetlen arc vállalkozott rá, hogy megpróbálja. eddig ok. de annyira kész volt hogy elővett egy hatalmas lábast, és nekiállt spagettit főzni. még eddig se lenne gond, de a gond az lett, hogy elfelejtett bele vizet önteni. a forró lábasba bedobta a tésztát és elkezdte kevergetni. annyira röhögött mindenki, hogy senki nem tudta megmondani neki, hogy mi van. majd kinyitotta a hűtőt és egy fél literes tejfölt ráborított a száraz füstölő spagettire.
a többit nem részletezem inkább
-
Integra
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
hát szerintem nagynéném ott helyben legyilkolna, valszeg a szent falig se jutnál el, nemhogy az egyik palackba belevájnád a dugóhúzót..

majd legközelebb csinálok egy fényképet nyálcsorgatónak
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
de nincsen zöld.
meg mivel már sok sok éve leraktam a cigit és absz anti dohányos vagyok és ölni tudok ha az arcomba fújják a füstöt, ez után hadi lábon állok már azzal a minimál dohány mennyiséggel is ami a spangliba kell, hogy mérgezem vele magam.. kéne valami frankó pipa, azzal egyszerűbb. amúgy se tudtam soha tekerni normális cigit, mindig úgy nézett ki amit csináltam, mint a halálos fegyver 3-ban mikor a riggs leesett a hídról és miután visszarakta a vállát elővette azt a göcsörtös cigit...
na azzal a kombóval csak óvatosan, nehogy a klotyó előtt térdelve végezd
igaz, én jéger sör kombóval toltam és szívtam is egy keveset mellé, valszeg ez lehetett a gond
nagy hányás lett a vége. de utána aludtam mint a bunda
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
nem, de legalább nyugodt vagyok..

-
Integra
titán
nálam nem igazán segít. de elvagyok tőle, mivel szívogatni nem szoktam ezért marad a majd elalszom mizéria. pedig a zöld rohadtul segít aludni. de hát evidens, hogy nem fogok minden este pippantani, úgyhogy..
heh, agyam is lerobbanna ettől most
most épp ez megy: Grey's Anatomy - Unlike Me - Kate Havnevik.mp3 -
Integra
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
nem gyűjteni kell, meginni. komolyan.
ez nem gyűjtő bor szerencsére. úgyhogy ha vesztek, igyátok is meg.
mindig ezzel vagyok bajban mikor lemegyek mórra, lemegyek a pincébe és ott van egy fal az egyik pincében leghátul tele múzeális borokkal és úgy elkezdeném bontogatni őket...
1976-ból is van töppedt szőlős aszúnk. meg még egy jópár fajta amiért ölnének is emberek és nem lehet kibontani. kész agyrém..
pedig.. baszki hogy kibontanám.
francba. úgyhogy inkább a pincék végébe se megyek, mert csak fáj a szívem ilyenkor
-
Integra
titán
válasz
burgatshow
üzenetére
az se rossz de próbáld ki a szende couvee-t..

tényleg ajánlom. bár a szendééknek nem nagyon van amúgy se rossz boruk, mert kis pincészet
legalul: [link]
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
nem, én alvás zavarban szenvedek, már nem számolom az éveket..

nekem pöpec a masinériám szerencsére
-
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére

végre nem borozom akkor egyedül most, cheers
-
Integra
titán
[link]
hubakker...
Aktív témák
Hirdetés
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest