Hirdetés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
HI!
En mikor atvaltottam turacipokre. bakanbcsokra kkor szembesultem vele, hogy a szar zokni masodpercek alatt veres cafatpot csinlanak a labambol, raadasul hijjab szellozo a cipo, attol meg a szar zokni elb!:- (((( /aztan mondtak eszt nekem a turas gyerekek, de mig meg nem tapasztaltam nem hittem el: - )/
Vettem is Bridgedale zoknit, de az kisse dragabb attol hogy naponta elhasznalja az embor gyermeke : - (((
Akkor akdtam ra ezekre akkor meg a Calore 2000 kazankovacs kft csinlta oket, asztan eltuntek vagy 3 evre es msot akadtam rajuk:- )))
Amugy 4 ev hasznalt utan kedtem kidobalni ezeket a zoknikat, azota en nem hordokmast /na jo -5 fok alatt bridgedale-ket:- )/
p.s. ez pl felcipoben -15ig kivalo, csak az araaa......![[kép] [kép]](http://www.mormota-outdoor.hu/webshop/imgs/items/item_826_1.jpg)
[link]
[link]
amugy most egy ijjenm van es imagyak egymast:- )))![[kép] [kép]](http://www.bennettsclothing.com/images/AE3V-3V6_mag.jpg)
[link]
mod: Szarvasdemon: en is chinofungit hasznlok : - )))
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Keresek: Online számítógépes oktatót (Windows 11, M365)
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Polk Audio Signa S4 Dolby Atmos Soundbar
- ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 24GB White GDDR6X (ALZA GARI!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest