- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
az első linkjeid nálam nem jönnek be, nem tudom, mi lenne az. mindenesetre őszre/télre be fogok gyűjteni egy hasonpaci lábravalót. vagy kettőt, hogy lehessen cserélgetni időnként. attól függ, mennyire leszek burzsuj. most nyárra jó ez az adidas torsion is, bár egy cserecipő emellé se ártana...
mod: most meg hirtelen bejöttek... no mindegy.
zoknira 3 év gar... az tudhat valamit
de ahogy elnézem, nem mindennapos használatra valók. pedig ha valóban kitartana 3 évig, én is beruháznék pár garnitúrára...
bár nálunk az is feltétel, hogy semmilyen ruhanem ű nem lehet statikusan töltődő, úgyhogy asszem kénytelen lezek a pamutnál maradni.
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben
- Eladó airpods 2 pro !
- Apple Watch ULTRA 49mm titán gyönyörű állapot! Fulldoboz! Akku 86% 2026 május 30-ig Apple garancia!
- Thinkpad X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Érintős Dell Latitude E3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD-touch) AkciÓ
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- iKing.hu -OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
de ahogy elnézem, nem mindennapos használatra valók. pedig ha valóban kitartana 3 évig, én is beruháznék pár garnitúrára...