Hirdetés
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
az első linkjeid nálam nem jönnek be, nem tudom, mi lenne az. mindenesetre őszre/télre be fogok gyűjteni egy hasonpaci lábravalót. vagy kettőt, hogy lehessen cserélgetni időnként. attól függ, mennyire leszek burzsuj. most nyárra jó ez az adidas torsion is, bár egy cserecipő emellé se ártana...
mod: most meg hirtelen bejöttek... no mindegy.
zoknira 3 év gar... az tudhat valamit
de ahogy elnézem, nem mindennapos használatra valók. pedig ha valóban kitartana 3 évig, én is beruháznék pár garnitúrára...
bár nálunk az is feltétel, hogy semmilyen ruhanem ű nem lehet statikusan töltődő, úgyhogy asszem kénytelen lezek a pamutnál maradni.
Aktív témák
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de ahogy elnézem, nem mindennapos használatra valók. pedig ha valóban kitartana 3 évig, én is beruháznék pár garnitúrára...