Hirdetés
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Internet fénysebességgel (GPON)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Skipp
senior tag
Igen fontos hír lehet 60 tálib folyóba fulladása, ha 3-szor is bekerült a legfrissebb hírek közé az indekszponthún.

mod: ill hatvan ember, köztük tálibok, csak olvasni nem tudok.
[Szerkesztve] -
Tithian
őstag
Etikus az egytemem hallgatói önkormányzatának oldaláról letölteni az egyik legújabb mozifilmet?
-
troland26
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
pedig most akartam néhány tippet adni
Black: ezekszerint nem vagy vega
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
parandroid
üzenetére
Na mindegy, visszakerült a zikszpé, ne legyen emiatt senkinek álmatlan éjszakája...
p -
BlacKSouL
addikt
Tényleg arról szól egy ilyen: [link] hogy minél többször végig tudnak dübörögni a városon? Mert 1-2szer még ok, de egész nap oda-vissza

-
parandroid
félisten
And now something completely different - amúgy montipájtonosan:
Hallgassuk meg egy népszerű magyar zenekar egy kedves dalát egy tehetséges török verseyző interpretálásában: [link]. Ha valaki nehezen érti, szöveg itt: [link].
Utálom, ha valaki jútúbos videókat linkelget, úgyhogy már le is köptem magam, de ez tényleg hatalmas...
Bár ez a klipp is megér egy spanglit: [link]. A készítőknek valszeg meg is volt pár, amikor kitalálták.
p -
parandroid
félisten
Ha már itten bugolunk: valakinek nincs ötlete: [link]? 1280x800-ban használom, és az agyamra megy.

Ja, panaszkodtam korábban a kedvencek meg nem jelenéséről is. IE7 alól továbbra sem látszanak, Opera alatt néha eltűnnek, olyankor ha elmentem az aktuális témát a kedvencek közé, akkor megjelennek - akkor is, ha ez már amúgy ott volt... Végigpróbáltam a 9.1, 9.2, 9.21-et, ráadásul IE alatt is problémás, tehát tutira valamit a Vista kavar be.
Egész eddig problémamentesen használtam, de most közel állok az XP visszapakolásához, főleg a felbontás-probléma miatt. Tisztára hányingerem van ezektől az elmosott, szar betűktől, hogy képesek emberek TFT-t nem natív felbontásban használni. Komolyan szemnyugtató átülni a noti elé...
p -
neduddki
nagyúr
HI!
En lkerek lenezest csakkicst morzxi voltam:- (
Amugz nem kell elrejteni, felakasytod a vlladra es siman setalsy vele ez tejjesne termeszetes dolog felenk. Eleg nagy baleh lenn belol, ha egy embert aki projivallaptoppal setal egyfojtaban megallitgatnank, aszem habar nagy qva anyazas len belole:- )
Amugy ha lehetseged lesz nezz meg egyszer egy epson 720/730/735-t imadnivalo szerkezetek:- )
epson 2004ben lake suzessal 832, sanyo 2005 rufusz bme alkaresz 561 az epsonban tippre 800-900 ora, a sanmyoban szeitnem nincs 250; epsonba potizozo 115 /masikban evyet 600h-nal csereni kellet, mert parszor kirantottak a konektorbol/
udv
neduddki
mod: Robibaba: mivel semmifele eroszkanak nicsnjele az ajtok akar gyanus is lehetne, de ne tom elkezeopni senkiro a tszcse-ben, raadasul a biztonsagi szolgalt szeritn 4:37-kor a fojjoso vegi uvegajto zarva volt, 6-kor mikor a takaritoneni jott akkor meg nyitva!!!
Szarvasdemon: lattam en mar lopott cuccot gariztatrni akarni, es mikor elovettuk a kojjkot meg arcoskoodtt is volna, de arrol gyorsan lebezelteuk:- )))
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
[link] ...érdekes
-
VladimirR
nagyúr
bakker, mekkora kocka vagyok
cimkezem fel a dvd-imet, mert mar lassan semelyik sorozatomat nem talalom meg, mikor kellene es nehezkes egyesevel atnezni a ~30 lemezt
mikozben irok, magamban szepen gondolom is a betuket:
B S G shift+3 2
grrrrrrrrrrrrrr
p.s.: aki nem ertene, angol billenytuzet-kiosztason a shift+3 a # -
Winner_hun
félisten
Hmm tényleg, nem vettem észre. Itt jobban észre sikerült venni: [link]
cache-ra gondoltam én is, de nem tudom elképzelni, hogy az lenne, mivel mind a két kép ph-s kép és a file neve (hogy cache probléma legyen) ugyan az kell, hogy legyen, hogy összekeveredjen. Cache problémás kép volt nálam is, így nézett ki: [link]
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
picit nézd meg jobban az avatarokat pl: Ngaborét vagy Racecamét
nekem is csinálta már
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
És nem tud dalolni.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
postagalambot ritkán lopnak.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
ööö... láttál már te olyat, hogy tulajdonost váltott cucc egyszercsak önként-dalolva visszamegy az eredeti gazdijához? mert én még nem.
-
-
-
stangli
senior tag
ki aza Paris Hilton?

[link] -
neduddki
nagyúr
H!I
De egy Videoton RA 6363 S Orion HS284-esekkel Sanyo-nak alcazva, es maig nem lenn mas, ha masfel eve a Hifiaso-n bel nem futook a kedevenc projectorosaim standjaba ahol egyutt allitottak ki a Audmax-val. Na ez volt a vegem:- )))) Egy evig erosito nelkul szoltak a hangsozork mindig at kelelt dugni oket, most mar fix.
udv
neduddki
p.s. amugy hejjesbitek mar tv-is leghetett hallani hogy gazso az istvan, de nem ennyire: - ((( -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Ez tényleg az.
Nem tudom hallottátok-e, egy angol férfi elütött egy rókát, de az nem döglött meg. Annyira megsajnálta, hogy hazavitte, ápolta. A róka agya sérülést szenvedett, kitörlődött belőle, hogy ő róka és ugat mint egy kutya, pacsit ad, és pórázzal lehet sétáltatni.
Vagy 3 hete volt a híradóban. -
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Úgy látom ez tényleg valami játék, de nekem meg sem mozdul, lehet valamit még telepítenem kellene.
-
-
PazsitZ
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ez ilyen ''gráfos'' játék, tanultam ilyet dimatból. Meg lehet egyáltalán csinálni
?
Már nem emlékszem a szabályokra, ami alapján megállapítható
. -
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Fülőke, az meg megvan
Félreinformáltak
-
csapos2
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Látod, ez a baj a tszcs-vel, mindenféle jóval körül vagy véve. Én itt a puszta közepén, madarat is alig látok, nemhogy gyári kivetítőt - arról nem is beszélve, amit linkelgetsz a bosszantásomra.

Azt meg nem hiszem, hogy eddig nem volt egy valamire való erősítőd.
Világosszárnyas: Ezt a játékot nem értem, van valami ház a képen meg ilyen karikák, és semmit tovább.
Az élményeimről, annyit, hogy tegnap sikerült belőni a rendszert, eddig úgy néz ki stabil, a VGA-mat még tesztelgetni kell, de a videóképe, az tetszik.
[Szerkesztve] -
Winner_hun
félisten
BP, Kamaraerdő, Szülőke utca.
Hogy lehet oda eljutni kocsival a déliből? utvonalterv.hu nem találja azt az utcát
[Szerkesztve] -
Ramius
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Hadd lőjem le a poént léccilécci

[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
de rohadt nagy punnyadás van... ilyenkor aktívabbak szoktatok lenni
fogaggyunk mindenki kattingat. -
FehérHolló
veterán
Nyuszika: itt van egy neked való játék. Ha sikerül megcsinálnod csalás nélkül, akkor kérlek süllyedj vissza közénk, és oszd meg az élményeidet!

[link] -
burgatshow
veterán
Megjöttem sok sör és bor után!

-
BlacKSouL
addikt
A repülős bárányt rég láttam. Járt erre mostanában?
Jah, megvan, elkapta a vihar: [link]
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
akkor pihend ki magad 
és hogy haladsz a hölgyeménnyel? -
(Kolombusz)
veterán
Ú bakker, de lefáradtam agyilag.
4 órát chateltem végig msn-en egy lánnyal. Folyamatosan, megállás nélkül.
Ez jóval fárasztóbb, mintha a való életben dumáltam volna vele ennyit. -
neduddki
nagyúr
HI!
MIndegyiken van sajat taskaja, amugy ha megnezted volna barmejjikne is az adatlapjat akkor latnad, hogy egy 1.9kg/!!!/ meg 2.7kg-s joszagrol van szo.
Az epson konnyeb mont ataka meg a mazzagokosszesen:- ))) a sanyo meg spec mehsejtszerkezetu lencsevel van ellatva, vmi hihetleen jo a zommja:- ))) /persze akkor mar laccik raszter, de prezinel kit erdkel? es hiheytelen stapabiro mind aketto, mongyuk az epson egybeepitett -ragasztott- tube-ja nehen viseli a foldhoz verest:- ((( /
Amugy felenek attol hog vki egy latoppal meg projectorral setala valan keves hetkoznapibb dolog van:- ) /a bornyuk igenyliik a orszeru nyugati vizulasi nesze semmi fogd meg semmi/
udv
neduddki
p.s. amugy mult heten meg egy hpnx5000-est sikerlt az egyik tantonenike fodhoz verni:- ((( a kepernyo ko, a gep egy kuls monitrral azota is muxik, amugy egy honapja epp eheh zkellt egy taport szerezni mert a masik kicsi tbudos lett:- )))
mod: mileott felreti vki nem lopottat akark veni haem ezeket megtlalani...
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
enyhén kleptomán haverom mesélt technikákat, hogy ne legyen az ilyen feltűnő...
hint: a levegő nagy helyet tud elfoglalni, és egy szemeteszsákból nem szökik meg, amíg befele mész. kifele meg ki lehet sokmindennel szorítani azt a levegőt. a táska mérete ugyan az, és ha megfelelő cuccokat pakolsz rá, még egy felületes átvizsgáláson se bux le. ha meg van gépjárműforgalom, akkor még egyszerűbb meglovasítani kisebb dolgokat (105cm-es plazmatévéig bezárólag...) -
Ramius
őstag
Emberek! Mindenképpen szervezzünk egy ilyet: [link]

IRC-en slug mutatta meg. -
neduddki
nagyúr
HI!
Te Szmarm me nem szota hogy fekteben meg szebb???:- )))![[kép] [kép]](http://www.netdepo.hu/images/emptw1000b.jpg)
udv
neduddki
mod: es ez hogy teccik:![[kép] [kép]](http://www.denon.de/site/datadir/gr/1_gr_av_AVR1907_inside1.jpg)
-
Ramius
őstag
-
válasz
burgatshow
üzenetére
noob...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mc Hawer & Tekknő - Ugye gondolsz néha rám? -
válasz
burgatshow
üzenetére
Te egy hős vagy

-
válasz
burgatshow
üzenetére
remélem lesz annyira hideg, hogy megfájdul a torkod
-
burgatshow
veterán
Azért érzitek a ''Kettős pont nagy duplavé!
'' üzenetem sorszámát! 
Hát igen égi jel biztos...
Jancsi475476345645: Asszem leléptem szépen lassan, hiába, kihül a söröm.
-
válasz
burgatshow
üzenetére
poff kell?
csak azér kérdem ha verekedni támadna keved, akko velem vagy 
Péntek vaaaaaaaaaaaaaan, még 3 óra oszt firész van a hétnek

-
Drizzt
nagyúr
De kurvára örülök, hogy csapattárs megígérte, hogy fél hatra hoz nekem mankót, s még semmi, a rendelő meg bezár fél nyolckor, így ma már nem tudok menni, faszom!
Elnézést a csúnya szavakért, de most tényleg nagyon ideges vagyok emiatt!
Előzmény:
Hollandiában focitornán eltört a lábem, megműtöttek, most van benne egy 33 centis titán cucc, tegnap hoztak mentővel, s Mo.-n még nem voltam kórházban.
Így meg hétfő előtt nem is tudok menni. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
én nemrég keltem, de asszem visszafexek még egy kicsit.
-
Winner_hun
félisten
Nyugodalmas jóéjszakát mindenkinek, én megyek és kialszom magam
-
djtoomi
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
De annak sem volt sajna jó vége.

-
BlacKSouL
addikt
Érzitek a pénteket?
Én nem. Én dolgozom. És húzom az igát. Pedig az Icát kéne. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen TV-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gumi és felni topik
- Call of Duty 2
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

Elnézést a csúnya szavakért, de most tényleg nagyon ideges vagyok emiatt!