Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
Aktív témák
-
N1
tag
Na ez az, rasszisták vagytok.
-
N1
tag
Ki tudja, miért látható ilyen kevés ebből az avatarból?

-
AMD Power
titán
Na a buta paraszto*.
Német Volvo, japán Hyundai
[link] -
ngabor2
nagyúr
én csak szívókával tudtam kivenni. de mivel alapvetően nem egy rendszerető és tisztaságmániás ember vagyok, ezért a szemüveg mellett maradtam. ha a szemüveget 3 napig nem takarítom meg, akkor is átlátok rajta. viszont ha a lencsét egyszer is nem elég jól takarítom meg, vagy a kezemre kerül valami kis kosz, olyan gyönyörűen be tud gyulladni a szemem, hogy félelmetes. úgyhogy kb. fél év kontaktlencse-hordás után visszatértem a jó öreg szemüvegre. ezt legalább még egy darabig támogatja az egészségpénztáram. még nem olvastam utána, hogy július 1 után fogja-e. ha nem, akkor asszem dec. 31-ig levásárlom valamire a befizetett pénzt, és kilépek

-
BlacKSouL
addikt
Nekem a betanulás másfél óra volt. 4 segítőt fogyasztottam el, mert már nem bírták ideggel. Ezúton is gratula az Andrássy úton lévő szalonnak.
Aztán hordtam pár évig, és előbb lecsökkent félórára, majd 10 percre egy-egy szem felrakása. Végül, mikor pl rohantam táncpróbákra, akkor volt hogy 1 perc alatt ''behagyítottam'' mind a két szemembe, még azzal együtt is hogy az egyiket először néha fordítva raktam be. A kivétel meg csak elsőre furcsa. Meg másodikra-harmadikra. Aztán teljesen rutin lesz. Néha mikor 15-16 óra után kikerült a szememből a max 12 órára ajánlott lágy lencse, akkora megkönnyebbülés volt, úgyhogy kifejezett élmény volt turkászni a szememben. Amúgy meg így magában én se szívesen fogdosom a saját szemem(másét se), de ha a lencsével matatok, akkor semmi gond. Berakásnál ugyanis nem érsz a szemedhez, kivételnél meg ha jól csinálod szintén, de max az amúgyis jól benedvesített ujjad hegye ér oda a szemed sarkánál egy picit, míg ki nem csippented. Fájni egyáltalán nem fáj, akkor meg mitől kell fosni??
Egyébként vízbe kifejezetten nem ajánlott, úszáshoz meg pláne. Nem viseli el ugyanis az anyaga a sima vizet. Én kipróbáltam egyszer egy régi elhasznált lencsével, és mikor rácseppentettem egy kis vizet, úgy összeráncosodott mint egy mazsola. Arról nem is beszélve hogy a víz ki is moshatja, arra meg lehet keresztet vetni. Talán a kemény még csakcsak, de én azt se vinném szivesen vízközelbe.
[Szerkesztve] -
nemcso
őstag
Itt egyesek folyamatosan a ''moss lábat'' fenyegetéssel éltek forumtársaik felé.
NE TEGYÉTEK ! Komoly következményei lehetnek !
Hír az Indexen : Ellopták a lábát mosó nőt ! : [link]
-
-
Thrawn
félisten
Beállok én is az antikontaktlencse táborba.
-
csapos2
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Aha, tehát a csajokat akartad stírölni.

bobsys: Kicsit összecsíped mi? Na tudod, inkább megdugok egy sünt.
[Szerkesztve] -
bobsys
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nem érsz hozzá a szemedhez csak a lencséhez, nekem sima ügy volt mindig is
csapos2: kivenni úgy kell hogy fogod a lencse két szélét, picit összecsíped és máris a kezedben van
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
én elsem mentem kipróbálni sem, egyszerűen nem tudom megtenni inkább a szemüveg
-
csapos2
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Végre valaki, én sem értettem soha, hogy lehet az ki-be tenni. Még be csakcsak, de kivenni. ÁÁÁÁÁÁÁ.
Egyébként úszáshoz minek látni?
-
(Kolombusz)
veterán
Na voltam az optikusnál a kontaktlencséért, illetve megtanulni berakni és kivenni.
Hát ez nem megy. Visszakaptam a pénzt, csak a vizsgálatért kellett fizetnem.
Egyszerűen képtelen vagyok a saját szemembe benyúlni.
Még szerencse, hogy szeretem a szemüveget, csak a tengerparti nyaraláshoz, az úszáshoz kellett volna, de kibirom nélküle. -
N1
tag
nézzétekmá[link]
-
nemcso
őstag
Fehérváron, a Stop étterem melletti közl.lámpánál állt a sor. Egy kislány osztogatott valamilyen szórólapot nagy lelkesem a vezetőknek, mikor is megállt a lánytól nem messze, a sor végén egy Skoda Octavia. A leányzó nagy lelkesen odalibbent majd az akkor leengedett első, utasoldali ablakon már nyújtotta is be a lapot, mikor észrevette, hogy bíza az egy rendőrautó, rendőrbácsikkal.

A leány fülig pirult, a rend őre pedíg elmagyarázta, hogy tilos a kocsik közé lelépnie (nem hallottam, csak találgatok, mivel a lány mutogatta a járdát mindkét irányba, hogy ő csak azon állva osztotta a papírost.) -
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Mostanában filmeket nem nézek, illetve mégis, TV-t azon szoktam/szoktunk gyakran. Sajna most nem nagyon jutott idő másra, főleg netezgetés, sulihoz egyéb dolgok amit még csinálok. Játszani az utóbbi két hónapban semmit.
Nimrod: Pl. ezért akarnék, de mégsem veszek új vga-t. az x600 már elég öregecskedő darab, de mivel arra amit mostanában csinálok bőven elég, játszani meg nem nagyon jut időm, ezért tudom hogy fölösleges pénzkidobás lenne. -
BlacKSouL
addikt
Ok, köszi a válaszokat. Azért a Péter féle verziót este meghallgatom majd

Akkor marad csak a pendrive beruházás. -
nemcso
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Csatlakozom az előttem szólóhoz, ne cseréld le. Ha bizonytalan vagy, akkor Te sem érzed szükségét a cserének, tehát akár meg is bánhatod, hogy elszórtad a pénzedet.
Várj még, tedd el a pénzt, és csak akkor vedd elő, ha már biztos vagy a dolgodban, vagy ha más, fontos dologra kell.
-
BlacKSouL
addikt
Beszéljetek már rá észérvekkel, hogy miért cseréljem le tökéletesen működő, és egyébként megelégedettséggel eltöltő, lassan két éves 17'' Acer-emet egy 19'', de még inkább egy 20''-os új monitorra.. Tulajdonképp fontolgatom a váltást, csak valahogy nem érzem azt az átható vágyat, hogy miért is kéne tulajdonképp cserélni. Sokat nem szánnék rá, Úgy 60k körül megállnék, és ismerősöm még talán el is tudná sózni a régit, tehát úgy 40k-ból ki tudnám hozni. Nagy igényeim nincsenek, normális sebesség, átlagos képminőség, ...ennyi.
-
ladybug
őstag
Erről jut eszembe. 4 hete nem ittam kávét. Az első 3-4 napban hiányzott csak, de akkor ittam teát, és le is tudtam az álmatlanságot.
Nagyon meleg van, ez tény. Emellett igencsak nyomaszt a hőség, és folytonos álamtlanság uralkodik az embereken. De fel a fejjel, igyatok sokat. -
nemcso
őstag
Mai napi 2 adag omnia és 3 nescafé után is majd kiesek a számon.
Borzasztó ez a mai nap.
-
Qru
MODERÁTOR
Kegyetlen meleg kezd lenni odakint. Alig vártam, hogy vissza csorogjak a gép elé.
-
Nimrod
addikt
Ki tud csehül?

Már ha a '' čuráku '' cseh nyelven van (.cz volt a domain).
Egy online szótárat találtam, de az meg nem adott rá jelentést.
[Szerkesztve] -
marsu
veterán
Jó reggelt!
10:00 ?
De jó dolog a szabadnap!
-
tiv83us
veterán
Kurva eletbe, reggel 4 megin'. Mehetek melo.
Amugy joreg. -
T-Mobile-os telefonszámról, hogyan tudnám kideríteni, hogy kicsoda, mert a T-Mobile-os telefonszám keresőnél nem jártam eredménnyel, és állandóan sms-eket kapot egy adott számról, ami kezd egy kicsit idegesíteni
Privibe válaszóljatok, ha tudtok -
crab
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
álmos jó reggelt mindenkibe. ma sincs hangulatom dógozni. vagy ezt már mondtam?
-
Ramius
őstag
jóestét. most értem haza whaskestől. söröztünk
(meglepő, ugye?) -
ngabor2
nagyúr
-
FehérHolló
veterán
Temérdek időmben azon gondolkodám (nem, nem rég nem látott anyámon), hogy a Játék főtopic miért tatozik a szakmai topicok közé?
Egyetlen egy értelmes válasz rá a hardwired lenne, de annak külön fóruma van, akkor milyen alapon lenne nekik itt elkülönített rész?
No offense, csak meg szeretném érteni a világ működését. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
háát, pedig aszittem 26 éves múltál

mindegy, gyere 7-én nyíregyre. minnyán azzal jössz, hogy messze van, tudom. messzebb van, mint keszthely kecskeméttől? vagy hol lakik a kuka? a franc se bírja a sok dumántúli várost megjegyezni, különösen félrészegen. nomeg az adatlapjára se írta ki. no minnyán megnézem a térkéPH!en. -
N1
tag
nem lehet poll-t indítani valahogy?
nem.. oké, értem.
[Szerkesztve] -
válasz
FehérHolló
üzenetére
Én nem, de itt lakom má vagy 3 éve
I think tis is the biginning of ö bjutiful frendcsipp, persze csak ha szereted a sört 
[Szerkesztve] -
válasz
FehérHolló
üzenetére
Dikkk má, most nézem Te megfordulsz Pécsen is, mondd csak szereted a sört?

[Szerkesztve] -
válasz
ngabor2
üzenetére
Malomvölgy
Te voltál???Pont akkor kellett nekem rokonlátogatásra mennem 
Ha idén lesz még itt, én főzök nektek, még ha az asszonyt meg tudom fűzni akkor talán nálunk is lehet, bár lehet nem járnék vele jól ha beszámolnátok neki a csajosba tett munkásságomról
Az holló az, káááár hogy nem voltam ott
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Mazda topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen monitort vegyek?
- World of Warships
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPhone 13 256Gb karcmentes akku 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

még három telibeb.. rakott óra.
![[kép] [kép]](http://wade.hu/smiley/kategoriak/anim3/36_5_1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.msnclub.hu/downloads/smiley/sm_2006428144145.gif)

Te voltál???Pont akkor kellett nekem rokonlátogatásra mennem