Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
eddie17
addikt
válasz
burgatshow #1788 üzenetére
Kérlek szépen kék. És 1ft drágább
Bár mindig otthagytam azt az 1ft-ot.
#1789: Na azt nem tudom, hogy miaz. -
QuarK
senior tag
miért?
-
Hogy nekem milyen elvetemült ölteteim vannak. Egy gépen fut illetve fog futni: ftp, mail, web szerver, természetesen mysql-el és php-val.
Ebből jelenleg a php és a mysql ami még nincs beüzemelve.
-
eddie17
addikt
-
eddie17
addikt
Láttatok már mozgó növényt?? Voltam kint cigizni, és egy kamillára hasonlító növény kétszer is megmozdult horizontálisan kb 3 cm-t
Mik vannak...
-
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid #1777 üzenetére
jaja, viszont kereskedelemben kifejzetten jól jön olykor
-
ToBeY
nagyúr
válasz
parandroid #1771 üzenetére
Én mindig beleírom az apróba alulra,beszokott válni.
''Aki nagyker nettó ár felé-ért tud vásárolni, vegye meg ott! De aki végképp nem tudja magában tartani a véleményét, küldjön privátott. Mellőzzük a falmet, és az üzletrontást én, sem rontom más boltját.'' -
EQMontoya
veterán
válasz
parandroid #1774 üzenetére
vagy a hórihorgas orrodnak?
-
EQMontoya
veterán
Miért van az, hogy ma minden szar? amit tutira igértek, az el van kúrva, amit mondom, hogy bármikorra, csak akkora NE szervezzék, azt tutira akkora kell szervezni, ezenfelül 1ik jó ismerősömmel sikerült olyan szituba kerülni, hogy ha megmondom Neki, h mi a helyzet, akkor is én leszek a köcsög, meg akkor is, ha nem mondom meg. Jah, és a net is szar. Melyik szentnek a jó kurva annyát?!
-
válasz
parandroid #1771 üzenetére
Sokan szerintem így próbálnak rettentő okosnak tűnni. (Meg ugye hsz gyűjtésnek is jó)
-
parandroid
félisten
Miért van az, hogy ha x Ft-ért akarok eladni valamit, akkor kapok három beszólást, hogy ennek a feléért is lehet kapni ilyet, és ne is álmodjak róla, hogy elmegy, de ha ugyanazt az x Ft-os árat ajánlom ugyanazért a valamiért esetleges vevőként, akkor kapok három beszólást, hogy milyen egy pofátlan ajánlat ez, hogy képzelem, hogy enyiért megkapom.
LOL, vicces dolog ez a hardverpiac.
p -
ngabor2
nagyúr
válasz
parandroid #1769 üzenetére
nem, én csak egy ittas egyént raktam ki fél órára.
érdekes, nem gondoltam volna, hogy 7.5 és 8% között ennyi a különbség. -
peterszky
őstag
Aston Martin 601S Vantage - 200 ezer Ft: [link]
-
ngabor2
nagyúr
mikor először mondtam a fogdokinak, hogy nem kérek érzéstelenítőt, csodálkozott. másodjára még felszívta, mondtam, hogy kösz, továbbra se, akkor se, ha fúr, és gyökérkezel. harmadjára akkor jutott eszébe, mikor levágta az ampulla tetejét. negyedjére megkérdezte, hogy továbbra se? mondtam, hogy nem. utána nem is kérdezett. a gyökérkezelés és fúrás kellemetlen, de nem fáj. persze jobb, ha egyiket se kell, de nekem még mindig a kis kellemetlenség volt a jobb, minthogy megint telibetaláljon egy ideget, és 2 hétig fájjon fél arcom...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
burgatshow #1753 üzenetére
Tehát 3 fogról van szó. Egy bölcsesség már odavan, egyet majd tömnek, egyet meg még húznak júliusban?
Gyökérkezeltesd, az a király.
Én néhány éve kiélvezkedtem magam, két egymás mellettit kezelték, kicsit szétment az ideg a pofámban, mert ha érzéstelenítőt adott, akkor úgy elbrenolódott a képem, hogy attól fájt az egész, ha meg nem adott eleget, vagy egyáltalán, főleg a végén, akkor meg olyan volt, mintha a fogamon keresztül a szememben forgatná a kis reszelős tűket. Másfél hónapig jártam, de végül csak betömte. Azóta ha alumíniumkanál hegyét érintem a töméshez, akkor elektromos áramot fejleszt, mert igen érdekes csípős, savanykás íz érződik míg összeérnek. Ha még kettőt betömnek, akkor mondom hogy alutömést tegyen bele, és akkor jó kis galvánelem lesz a számban, és majd világítani fog az orrom.
Egyébként borzalmasan utálom a fogászatot. Már ha a nyelvemre teszi a doki a nyelvlenyomó faizét, akkor elokádom magam, nemhogy még amikor beizzítja a fúrót, és az égettszag az orromba, a fogtöredék meg a torkomba megy, és 10-20 másodpercekig se levegőt venni, se köhögni, se okádni nem szabad, mert átfúrja a fejem.
[Szerkesztve] -
válasz
burgatshow #1753 üzenetére
Tehát akkor már nem vagy bölcs.
-
A4-es rajzlapomat ugyanilyen típusu Audira cserélném
Na jóvan mentem -
BlacKSouL
addikt
válasz
burgatshow #1748 üzenetére
Ha már kihúzták minek tömik be
-
burgatshow
veterán
Nem tudom már ki kérdezte (nem emlékszem rá), de igen, a bal felső bölcsességem már az örökvadász mezőkön legel...
Lesz még 2 menetem júliusban (húzás és tömés). -
BlacKSouL
addikt
Száradjon befelé a f.asza annak a gyökérnek aki arra ér rá, hogy állandóan hívogat minket, de egyből leteszi ha felvesszük. Sokat nem tudunk tenni, nekem már van feketelistám, az ilyeneket simán felveszem-leteszem, de akkoris, smirglivel körbetekert ráspolyt dugnék a seggébe, és leültetném egy fatuskóra. Letiltom a hívószámot, és a legváratlanabb időkben fogom hívogatni a f.aszarcúját.
30/678-6718 Lehet részegen szórakozni -
Ramius
őstag
éjjen a vihar. laza 4 órás áramszünet volt.
-
Hurrá, vége a vizsgaidőszakomnak, minden vizsgát sikerült teljesíteni. Már hűlik 2 üveg sörital a hűtőben.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
csapos2 #1727 üzenetére
De, még igen, most vannak kínos gondolkodások, hogy a korábban felvázolt szituban hogy lehet okosan kiszabadulni a dolgokból. A munkaügyisünkkel most beszéltem, írtunk egy kérelmet, hogy jövőhét végétől közös megegyezéssel engedjenek el, mert úgysem tudnék Gödöllőre járni, csak még a csoportvezetőnk a tegnapi álláspontot tudja, hogy akkor itt kihúzom valahogy a következő két hetet, aztán meglátjuk. Nemtom még hogy mondom meg neki, hogy a háta mögött én egyezkedek a munkáltatóval, de meg kell értenie hogy az ilyenkor folyó általános ködösítések nekem nem elfogadhatóak, ilyenkor már mindenki a saját érdekeit nézni, én sem tehetek másképp, és a nekem jelenleg legoptimálisabb megoldás az lenne, ha a cég rábólintana a kérelmemre, és jövő péntekkel elfogadnák a közös megegyezéses elbocsátást. Sajna nem tudni mit mondanak, ha visszautasítják, akkor kénytelen leszek táppénzre menni, de az kissé kiszúrás a csopvezetőmmel, vagy vállalom hogy két nap felbumlizok Gödöllőre. Úgyhogy most gondban vagyok, de nem tehetek róla, ki akarok szabadulni.
-
-
burgatshow
veterán
Ötös lett az emeltszintű infóm!
Megvan a plusz 7 pont!
Yippi, ich bin happy!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló #1732 üzenetére
Hát nem tudom hogyan gondolták,hogy igazolod te mivagy kivagy
De vegyészmérnök is csinálhat sok liter pálaszt belőle -
SaNyEe
aktív tag
a 23as szám című filmet látta valaki?
vélemények??? -
ToBeY
nagyúr
válasz
FehérHolló #1716 üzenetére
Nem adnak csak válalkozói igazolvánnyal rendelkezőknek, meg vegyésznek.Apu ismeri a gyógyszertár főnökét, ezér neki adna ...Max limit 1-1,5dl 600-1000HUF
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Dolgoztok-e? Emberek?
Ja igen, és többiek.
[Szerkesztve] -
válasz
FehérHolló #1721 üzenetére
Marha
-
csapos2
addikt
válasz
FehérHolló #1719 üzenetére
Talán nem is zöldséges.
-
ToBeY
nagyúr
Hmmm magánszemélynek 1dl 96%-os alkoholt adnak maximum a gyógyszertárba.
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Kéne nekem igazolványkép, de úgy, hogy csak mondjuk emailben küldjék el nekem, vagy ilyesmi. Valahol Csepelen van ilyen, vagy a BME gyorsan megközelíthető környezetében? Azért kérdem itt, mert törött lábbal nem nagyon vagyok képes bejárni az egész várost, de kéne nekem igazolványkép magamról, amit el tudok küldeni e-mailben. Esetleg szerintetek lehet csinálni otthon digit fényképezővel valami képet mondjuk fa előtt, s lekicsinyíteni?
-
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #1706 üzenetére
pontosan, népliget
-
FehérHolló
veterán
A 3as (=kék) metrónak van megállója a Hungária körúton? A déli fele érdekelne, az Árpád hídról tudok.
Népliget talán?
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
Ébren lévő modik felé kérés: [link] Köszi
Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest