Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Boldog nyárelsőnapját mindenkinek!
-
Racecam
nagyúr
Szolgálati közlemény!!
Aki a klikkes progit tolja, elindult!! -
Agyasima
őstag
Hi!
Nektek bejön a [link] oldal? -
csapos2
addikt
Urak! ( Esetleg Hölgyek! ) Van önök között xbox 360 tulaj?
-
ngabor2
nagyúr
jóreggelt. még ilyet... direkt beírtam pedig, hogy a linket winnernek szánom, mert ő szokott ilyen szemétségeket linkelni. erre más kajolja be.
nyuszi: egyéni rangnak jó lesz ez a kijelentés? csapos2 - fasznyúl -
csapos2
addikt
Tudom, tudom, fasznyúl vagyok!
Ha az adsl modemet kikapcsol, majd vissza, új IP-t kapok? -
Winner_hun
félisten
Ébredeznek a madarak
-
EQMontoya
veterán
away Lengyelországba reggel, gép off, vasárnap este leszek, addig vigadjatok!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Winner_hun
félisten

-
Vérboci
addikt
Nna, gondoltam benézek a PH-ra meg az OFF-ba, erre pont most nincs itt senki.
Csak be akartam jelentkezni innen Prága mellől, Kladno-ból, a szálloda wifijéről.
Megint kiküldetés... Lassan jobban ismerem Prágát, mint Győrt.
Viszont itt legalábblehet inni Krusovice sört. Parci is kedveli. Vinnék is neki, ha ismerném, de nem ösmérem.
Lassan megyek csicsikázni. Álomra hajtom fejem itt, a Kisvakond hazájában, oszt holnap húzok haza magyarhonba. Jó éjt mindenkinek. -
PazsitZ
addikt
BlacKSouL :Sorra szépen mindenki megeszi a linket

Be kell vallanom elsőre én is
Nem figyelek én se mire, csak kattintgatok, mint a wines felhasználó.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
[link]
winnernek soxeretettel. jóccakát. -
PazsitZ
addikt
Na most összezavartál, milyen klikkelős szállal? Hogy kapcsolódik ez hozzám meg Kolombusszhoz
?
A hiba bizonyára az én készülékemben van, de akkor se értem...
(#868) EQMontoya : Az lenne abba már beleklikkeltem párat 50-70 000-et. sok-kevés egy-két hete ennyit lenyomtam, azóta meguntam
.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
abban a legritkább esetben van hélium. asszem ők co2-hidrogén keveréket használnak. olcsóbb, nem tűzveszélyes alapból, és mégis felfele száll. no nem annyira, mint a héliumos, de legalább normál lufiba is lehet tölteni. ha héliumot teszel médincsájna lufiba, 2-3 óra alatt leereszt. tud szökni a kis mocsok...
-
BlacKSouL
addikt
Hú de f.sz vagyok
Megettem a kínai nyolckincsmártást, ég tőle a pofám, erre lenyomtam meggondolatlanul egy whiskeyt.
Aszittem beszarok. Még szerencse hogy a koráljégkrém reklámból a csajt néztem közben, így elvette kicsit a figyelmemet.
Honnan lehet gyorsan, olcsón, egyszerűen héliumot szerezni? Egy pár szippantás kéne hogy röhöghessünk egymáson egyet. Van egyébként bármi káros hatása a szervezetre? Elvileg nemesgáz, tehát nem reaktív, vagymi. NG?
mod: A héliumot belélegzett személy hangja időlegesen magasabb lesz, mivel a hang a héliumban a levegőnél háromszor gyorsabban terjed, és ilyen arányban magasabbak lesznek a gégében a rezonáns frekvenciák. Bár ez jó szórakozás, a koncentrált hélium használata az oxigénhiány miatt halált is okozhat. Aha. Hát akarja a fene órákig szipkázni
[Szerkesztve] -
Thrawn
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
'csak' staropramen. püff neki...

Azért nagy duzzogva lecsúszna most egy-két korsóval... -
ngabor2
nagyúr
elromlott a hűtőm. elfogyott belőle a sör...
-
PazsitZ
addikt
Haverral voltunk sörözni, hazajöttem fini kaja várt, megkajáltam. Most nézegetem egy kicsit a Fábrit, aztán beteszem a City of God-ot Vlad ajánlása alapján, úgyis régen láttam már.
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
,,!,,

Jóccakát huszárok, elhúztam a bele, kicsit hamarabb, de csitt

mod: ngabor2 : Ne mondd el, csak küldd el privibe a jelszavadat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
azt nem tudom, de hogy a másik 26-os megharagudott rám, az biztos
de akkor se mondhatom el, mi van az adatlapon. -
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
mert nem tudok róla...a neogranormon nem jó köhögésre.
-
Csakis a színtiszta igazat
Rossebb bele, kezdek jobban lenni, pedig ez már a 3. cigmentes napom, hogy kell megállni hogy ne gyújtsak rá?Nem akarok, de ezután a kávé után nagyon kívánkozik, és ráadásul egy doboz bontatlan pirosmulti figyel a táskám oldalában

Kolombusz: Más cégnél is besegít
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ejj, hogy ezután milyen hosszú névsort tudnék firkantani...

-
BlacKSouL
addikt
- Másenyka!
- Szeregej!
- Másenyka!
- Szergej!
Jó reklám ez is
-
(Kolombusz)
veterán
Ejj, hogy szakadna meg....

-
Hallgassátok a Sunshine rádiót, tök jó

-
ngabor2
nagyúr
ja... de ezt elég érdekes utána meginni... nekem egy felessel alig akart összejönni, a könnyem folyt, úgy mart először... viszont az íze, az nagyon ott volt. nomeg a mazsola benne...
a fügésben se semmi a füge. csúnya nagyot bír ütni.
jancsika: csak ha azt akarod, hogy a szemetes környékét katasztrófasúlytotta övezetnek nyilvánítsák... inkább dobd egy postaládába
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
lófasz, én németből bőven jól állok (2es-3as között vhol), 1 csajnak kéne leforditani vmit. Összekeversz BGvel bazzeg

-
Hát ha valamivel akkor a pálesszel nem tucc elcsalni, de szerintem nem megyk, csinálom a jogsit, megyek hétfőtől vezetni forgalomba, hosszú hercehurca után végre, szerintem el fog tartani vagy 2 hónapig mire meglesz az a rohadt papír, amúgy meg ne zavarjatok mer klikkelek

nyúl: TE meg mennyél linkeljél pár képet, a mai teljesítményed elég nudli eddig
[Szerkesztve] -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
fordítva nem jó?

-
Aktív témák
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem figyelek én se mire, csak kattintgatok, mint a wines felhasználó.

![[kép] [kép]](http://users.atw.hu/pazsitz/smiley/plus/2591.gif)

Aszittem beszarok. Még szerencse hogy a koráljégkrém reklámból a csajt néztem közben, így elvette kicsit a figyelmemet.

Már Ő is Hülye???
Hová jut ez a világ
meg küttem zenét is
![[kép] [kép]](http://winnerhun.uw.hu/waaaa_dojng.gif)