Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Aktív témák
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Gondold át mégegyszer!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bazmeg, t|-|om voltam!
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
TaDa^^
Nah itt vok. A mai strand elmarad, de mek császkálni bnőmmel.
de holnap meünk csajokkal. Happy! -
VoDaFoNe
aktív tag
TaDa^^
Ki van itt? Istenem mire jó egy gép, egy Anime DVD, és egy finom kaja,,, hmm persze közbe azért nem szabadultok meg tőlem! -
VoDaFoNe
aktív tag
bezzeg a véleményt azt meg ideírod! nah okéé megegyeztünk de akkor mára elég a gonoszkodásból =) mellseleg TaDaa^^ Avaaaaagy XD de lehetne még ilyen is,
O.O *.* >.< meg hasonó. ezek mind ilyen anime fíling XD
vizet akarok! nagy strandi medencés vizet! és ne mondjátok azt hogy áljak a slag elé, vagy hogy a zuhany alá!
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
mostmár ez akár... najó nem értem félre deh istenem! ROSSZ AZ AKI ROSSZRA GONDOL DE HÜLYE AKI NEM! XD ( smiley ) I Am.. te ma télleg nagyon gonosz vagy!
Be hapyy itt a link: [link]
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
nyehh
mellesleg nekem nem ÚGY kell pasi... na mind2 ebbe ne menjünk bele.l. ugye tudod hogy nagyon gonosz vagy? én szeretnék strandra menni de nem mehetek mert nincs pénzem... társaság meg pláne... igazságtalan az élet 
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Khmmmm
Jajj de hülye vagyol! XD
Csapos: Szted?
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
emberek én meghalok az unalomtól....
-
VoDaFoNe
aktív tag
unatkozom... írjatok valamit.. uncsi az óra
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Szupper vagy! Gratulálok !
szurkolj nekem is az angol 5-ért! XD
MOD. na pápá és tessék szurkolnI!
[Szerkesztve] -
VoDaFoNe
aktív tag
Köff ^^ csináltam hozzá tegnap Project-et és most bevágom Abraham Lincoln rejtélyes halálát. persze ezt mind angolul ... na mind1. igazából csak a project-től félek... tesóm megint későn jött haza amikor már aludtam és nem nézte át a nyelvtani helyességet.... én meg pechemre a projectben mindig azt tolom el

-
VoDaFoNe
aktív tag
unatkozom... itt ülök számtech órán és közbe angolt tanulok... tesóm nem ír vissza msn-en.... wááááá

-
VoDaFoNe
aktív tag
Nah hello again ^^ Nah emberek egó növelés lesz de van egy képem magamról amit én fotóztam. Váááá megmondjátok a véleményeteket? ( télleg én vok rajta ) [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- 200 - Lenovo Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de holnap meünk csajokkal. Happy!

ájj., pasiból vagytok ... látszik is...
mellesleg nekem nem ÚGY kell pasi... na mind2 ebbe ne menjünk bele.l. ugye tudod hogy nagyon gonosz vagy? én szeretnék strandra menni de nem mehetek mert nincs pénzem... társaság meg pláne... igazságtalan az élet