Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Kvaterner szégyen
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
föccer
nagyúr
Ha reálisabbnak érzed azt, hogy fősulis szakot végett el, akkor go to bsc.
De ezt magadnak kell eldöntened. De azt mindenképpen mérlegeld, hogy ha otthagyod az egyetemi képzést, akkor byby ''erős'' diploma. Csak a butitott bsc lesz, amit sokan nem értékelnek annyira, mint a ''régi'' képzéstl.
Legalábbis nálunk...
Üdv.: föccer -
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
ha el tudod röviden mondani, hogy mi a különbség az SN1 és az SN2 mechanizmus között, akkor elgondolkodunk
mézet mindenki tud pályinkába tenni, én is. télleg, jó, hogy szólsz, megyek mézet lapátolni a fügés vilmosba, nem fog ártani neki 2 hónap állás 
(segítek a kérdésben: nukleofil szubsztitúció) -
Kobe
veterán
hát, ha msot azt nézem, hogy megint egy fergeteges vizsgaidőszakom van - úgy néz ki, harmadik alkalommal is vehetek fel egy tárgyat amit baromira nem értek, utána kirúgnak, azt inkább nem várnám meg, de ha átmennék levelezőre 1 félév alatt emgcsinálnám a különbözetet, max 1 év alatt, és mellette dolgozhatnék, lenne tapasztalatom, nekem előnyösebb lenne.....nem vágyok álommelóra, mert vannak fontosabb dolgok is az életben pénzen kívül illetve valamilyen szinten külföldre szöknék pár évre az tuti, csak egyszerűen most nem látom rételmét annak hogy 2 év alatt pótolgassam az elmaradt tárgyaimat - minimum 4 tárgy, meg még alapból vizsgázgassak, unom, na, hogy gyakorlati dolgokat nem nagyon tudnak mutatni, én meg a maradék időt ilyen alapokon nagyon időpocsékolásnak érzem, mert msot gyak. zéró jövedelem, egyre több iskolához kapcsolódó kiadás, nem igazán jó befektetés

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ja, a pótvizsgára gyúr a csávó

ngabor2 Én kettes vótam kémiából, és tudok mézet tenni a szilvapájinkába, akkor belőlem jó vegyész lenne, felvesztek?

[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
a felsőoktatás felhígításával egyre inkább afelé fog eltolódni, hogy nem nézik, hogy milyen papírod van, csak azt, hogy mihez értessz. ja, és legyen gyakorlatod
hogy hogyan, az őket nem érdekli...
jelenleg még elég sok helyen kérik emellé a papírt is, mert vannak helyek, ahol kikötés van, hogy egy bizonyos szintet csak egyetemi, vagy főiskolai végzettséggel lehet betölteni (nem mintha némely technikusi végzettségű egyén nem lenne alkalmasabb a jelenlegi diplomásnál
). -
föccer
nagyúr
Aham....
Én most azért hagyom ott (itt) a BME építőmérnöki karát, mert kvázi semmi olyat nem nyújt nekem amiért ide jöttem. MA voltam állásinterjún. brutto 250-re mondták azt, hogy nem tartják elképzelhetettlennek. És olyan munkám lesz (80-85%), amit szivesen csinálok, mert szeretem. Nem kérnek diplomát. Se főiskolait, se egyetemi. Csak az a lényeg, hogy értsem amit csinálok.
Persze ehez hozzátartozik, hogy a leendő főnökömmel volt egy közös munkánk, ahol látta, hogy most hogyan tudok dolgozni ( BME-n dolgozom +ba), és Ő ajánlotta a fel a melóhelyet. Tipikus jó helen jó időben. Mindenek felett egy elégg komoly teljesítményt kellett nyújtanom ahhoz, hogy felajánlják a melót.
Konklúzió: A mi szakmánkban általában el lehet boldogulni papír nélkül is, de ahhoz komolyan bizonyítani kell a rátermettséget. A mai világban sokszor többkörös felvételik vannak. Itt lehetősége van az embernek bizonyítani azt, hogy ért a szakmájához. Bár egy diploma mindig sokat nyom a lattba.... -
Kobe
veterán
sziasztok
volna egy kérdésem, ami kicsit kezd foglalkoztatni, gondoltam itt elég off, de mégis kiváncsi vagyok a véleményekre
felsőoktatás-szagú dologról van szó
szóval, az érdekelne, hogy kinek mi a tapasztalatai, mire lehet elég egy főiskolai diploma manapság, menynire nézik le, nem nézik le stb, karriert lehet e csinálni idővel, vagy mindenképp az egyetemi végzettség az amit munkafronton privilegizálnak ?
azért kérdezem, mert bár alapból lusta alkat vagyok, 21 évesen mégis nagyon megjött a kedvem a nagybetűs Élet kipróbálásához, legalábbis azt tudom hogy az egyetem számomra csak erőlködés, nem teljesítek úgy ahogy én szeretném, és valahogy nem tudom elképzelni hogy még hosszabb időt el tudjak viselni magolással, egyszerűen mostmár az élet gyakorlati odlalát akarom, ennyi, viszont a főiskolai diploma kiválthatóságához elég közel vagyok -
EQMontoya
veterán
Ha vki tud németül normális szinten (középfok), az jelezze legyen szives. Köszönöm.
-
csapos2
addikt
[link]
Áú! -
válasz
FehérHolló
üzenetére
Látom, hogy hiányoltál, nem is nagyon offoltál míg nem jöttem,óóó Istenem, most meghatódtam kissé
köszöm a tapsot, a virágot az öltözőmbe kérném 
-
djtoomi
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
LOL

-
nemcso
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
akkor használt az eső...

-
nemcso
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hol voltál, Osloban ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Csyppa
senior tag
Hogy száradna le az infotanár(nő?) keze amikor csak 4-est ad a dogámra...
Mod: Ja, ez nem az a topic...
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Milyen vegyszerekkel lehetne ilyen instant jeget csinálni? [link]
-
BlacKSouL
addikt
Na mivan? Pedig még péntek sincs. Hol vannak a főmachinátorok?
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Bácsi megjött. Nem volt rózsaszín inge. 30 perces késés.

-
FehérHolló
veterán
rudi és/vagy fLeSs elérhető ilyenkor?
A lakás garanciális szemléje elvileg most lenne (1 éves, oszt benne van a szerződésben). Fél 3kor feküdtem le, és 6kor keltem, hogy rendet tudjak rakni, mert tegnap este későn értem, és nem volt már időm. 8:30 a beígért időpont, akkor feltétlen itthon kell lennem, ha nem tudok, akkor mindenképp kérjek meg valakit, hogy legyen itt helyettem.
Hát én itthon vagyok, csak az XY kivitelező cég emberei nincsenek itt. Nem is nagy baj, mert ma nem lett volna amúgy sem sok dolgom, de mondjuk az emberek többsége ilyenkor már a munkahelyén kellene, hogy legyen...
Bár nagyon nem szeretem, amikor kijelölnek egy időpontot, hogy nekem kötelező akkor valahol lennem, aztán csak az nincs ott, aki kötelezett rá.
''Egy vidéki ember érdekfeszítő pesti beszámolója'' c. rovatunkat olvasták.
szerk.: Már így is 20 perces késés, ráadásul én vagyok a mai listán a második. Nőre sem szokásom ennyit várni, nemhogy még egy rózsaszín ruhás aktakukacra.
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
Jó reggelt.Én 4 óra ota fent vagyok csak nem volt eddig net.Nem tudom mit csöcsörészik invitel.

-
csapos2
addikt
Ez csak a látszat, ilyenkor szokott az lenni, hogy megvadulok. Vagy ok nélkül, mindenen röhögök. Persze az is lehet, hogy erőt veszek magamon és egy elbűvölő szeméyiség leszek, de ez nehezen elképzelhető. Egyetlen szerencséd, hogy artúditu nagy kedvencem, így nem tudok igazán gonosz lenni veled.
-
Csyppa
senior tag
Én is fent vok, indulok is nemsokára suliba.

-
troland26
őstag
Ma reggel én ébredtem elsőnek
megelőztem Jancsikát meg a szarvast....és ez nekem jóó 
Blacky: köszi adtál két használhatatlan linket , de a szándék a fontos
[Szerkesztve] -
N1
tag
-
Integra
titán
[link]
hubakker... -
neduddki
nagyúr
HI!
MOst neztem meg a Criminal minds s02e02-t, majd atkapcsolva a tvre a tenyekben eppen a balatoni 11 eves kislanyrol volt szo.
MIERT nem lehet ezeket a barmokat eyszerun csak agyonverni es felnegyelni es kituzni a hatarokra, hogynalunk iy jar az osszes fajtaja???
udv
neduddki
p.s. GRRRRRRRRRRRRRRRR kicsit lenni felb!:- (((
mod: latm valtozatos a tema ...:- (
mod: N1: nem ertek hozza, de legalbb ezt be lehetne vetni mint elrettentes, persze akkor nem lennek auropai ize....:- (((
[Szerkesztve] -
Algieba
őstag
''Az élményszerűséget hiányolják Zsanett vallomásából''
Egy index cikk címe.
Azért ez már nagyon agyhalott... -
Lord Zero
addikt
kedveseim
ma - régóta először - ismét hódoltam a kulináris élvezetek oltárán
ez annyit jelent, h az ember elmegy egy ilyen publikus helyre és jó sok tequilát iszik megfele jósok sörrel
rajongok a civilizált létért..
-
-
-
tildy
nagyúr
Szegény tiv [link]

-
csapos2
addikt
Kegyetlen: [link]
Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Motoros topic
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- E-roller topik
- DUNE médialejátszók topicja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MSI katana 15 HX Intel Core i7-14650HX, NVIDIA GeForce RTX 5070, 16 GB DDR5, 512 GB ssd
- Lenovo Legion Pro 16ADR10 gamer laptop
- Nord Stage 3 patika állapotban első tulajdonostól (dohány mentes környezetből) jutányos áron eladó!
- ASRock B550 Steel Legend
- HyperX Fury 64GB KIT / DDR4-3200MHz-CL16 / 4x16GB
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

mézet mindenki tud pályinkába tenni, én is. télleg, jó, hogy szólsz, megyek mézet lapátolni a fügés vilmosba, nem fog ártani neki 2 hónap állás

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)