Hirdetés
Aktív témák
-
addikt
válasz (Kolombusz) #22 üzenetére
Pfuuu, akkor az Én nevemnél szerintem plusz oldalakat kellett felvinni, hogy elférjen az a sok bejegyzés rólam .De szerintem egyszerűbb lesz, ha beírják, hogy Hülye, és utána csak strigulákat húzgálgatnak
más:Nyugi csak benéztem, és meglepődve látom, hogy megint nem én nyitottam meg ezt a topicot sem -
addikt
Látom csak érdemes visszaolvasni, neket felírtam, resszkessetek, áááá Hülye azért nem vagyok
-
addikt
Látom csak érdemes visszaolvasni, neveket felírtam, resszkessetek, áááá Hülye azért nem vagyok adok én nektek fikázást távolétemben, bár ebből is látszik, hogy hiányzom
-
-
addikt
válasz FehérHolló #624 üzenetére
nem vagyok baranyai, csak itt lakom vagy 3 éve úgyhogy ez kapufa
hol van már race az új avatarommal???jajja de izgi
[Szerkesztve] -
addikt
válasz FehérHolló #626 üzenetére
kicsoda?Misszimilált?
-
addikt
válasz FehérHolló #629 üzenetére
részei, de van 1 aki a nagy kocka belselyében született, Ő majd meghozza a felvilágosodást, űltala leszünk rombuszok, vagy éppen háromszögek
-
addikt
válasz Winner_hun #632 üzenetére
látom felébredtél
-
addikt
válasz troland26 #639 üzenetére
troland26=?
amúgy az jó mer én is, olya annyira hogy már 2 napja nem cigizek, de ha ez így marad akkor még 1 hétig legalább szarul kéne lennem és akkor talán leszokom talán csak az a baj, hogy nálam a kávé+cigi reggeli combo oldotta fel a bennem lévő felesleget, na és ez azóta elmaradt, csak dagadok a végén még kidurranok, és jó nagy szarban lesz az iroda
[Szerkesztve] -
addikt
válasz burgatshow #647 üzenetére
akarsz róla beszélni?
-
addikt
Van zsákodban minden jó?
djtoomi : Ha nem is hozzám remélem nem is belőlem jön a jövő nemzedéke, bár olyan okos meg jópofa vagyok, kár lenne ha nem lenne belőlem több Erre mondták a régi öregek mindíg: ''Na most bánom csak, hogy nem minden embert Én csináltam''
1biztos, a vicceimen többen nevetnének
[link] ez odab@sz
[Szerkesztve] -
addikt
válasz FehérHolló #774 üzenetére
Látom, hogy hiányoltál, nem is nagyon offoltál míg nem jöttem,óóó Istenem, most meghatódtam kissé köszöm a tapsot, a virágot az öltözőmbe kérném
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest