- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- Híd alatt
- bacsis: Gyere el a 11. BRSZK-ra!
- LordAthis: A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kín
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
Jólvan értettem, máris elvonulok...

-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
Nálam a námbör van:
If you believe the western sun is falling down on everyone
If you break it free and the mornings come
If you would now your time has come
And you feel it burn, dont try to run
And you feel it burn, your time has come
And I feel it
You feel another energy and I feel a power growing
You feel another energy and I feel a power grow -- 2x
If you break it free and the mornings come
If you would now your time has come
And you feel it burn, dont try to run
And you feel it burn, your time has come
I feel it!
You feel another energy and I feel a power growing
You feel another energy and I feel a power grow -- 2x
Om Namah Narayana -- 5x
I feel it -- 2x
You feel another energy...
Remélem jól emlékszem!
Mod: Na ez melyik szám?
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Egy kis Prodigy most azt hiszem jót fog tenni nekem!

-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
Kint 29,1°C
bent 22°C
Klíma rulez!
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
Szobrot emeltek VladimirR -nak

![[kép] [kép]](http://img.photobucket.com/albums/v701/Dracos_73/pt2/1181500960768.jpg)
-
burgatshow
veterán
Bazi nehéz. Vízbe áztatod a filtert/teatojást, majd ha már kiázott, fogyasztásra kész.

-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
Igazából tojok rá, hogy hol vagy, a lényeg, hogy újra itt!
) ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Najó, csak viccből írtam. Jó újra itthon!
Mod: Köszi a kérdésekre a választ!
Én meek alukálni! 
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
heh klíma az itt is van, de nem lehet bekapcsolni mert ''sokat fogyaszt, és az áram drága'' így aztán hosszú ujjú fehér ingben, mellényben és nyakkendőben kell főnöm a saját levemben, valamint nemsoká el kell kezdenem takarítani is, recepció felporszívózása, felmosás, ablaktakarítás... akkor fogok igazán leizzadni.
T|-|om: feltételezem fővárosi vagy, nos én nem, úgyhogy a helyi 600 ftos órabértarifával nem tudom mennyire segítelek ki. jatt a tiéd, a benzint magad állod.
basszus leütöttem itt egy hatalmas bogarat, és olyan mocsadék büdös hogy rögtön elhányom magam!!!! EEEEEEGödöllői Don Pepe az, amire gondoltam. Még egy kérdést megengedsz? A fizetés napi, heti, vagy havi ciklusban van?
Vagy ez is helyfüggő?
Mod: Majdnem megkérdeztem, hogy az UK-ban vagy-e még, de látom, hogy igen!
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Leginkább az érdekel, hogy hogyan lehet vele keresni, illetve, a benzinköltséget állják (mármint levonják a fizumból, vagy belekalkulálják, vagy abszolút az én zsebemtől függ), meg ilyesmik.
Gondolkodom rajta, mert augusztusig itthon leszek, viszont kéne egy kis zseton...
-
burgatshow
veterán
Valaki dolgozott már pizzafutárként? Ha igen, priviben keressen meg legyenszíves, lenne pár kérdésem...

-
burgatshow
veterán
Aki vacsora szempontjából velem tart, annak jó étvágyat!

-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
Beck's
Miller
Gösser
Borsodi
Nálam ez a sorrend.
Na én el csillagkaput nézni!
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
Azért el tudnám viselni, hogy kint ülök a Miami beachen a párommal egy rekesz sör társaságában...
De hát szép álmok.
Egyenlőre az örömömet a szóbeli tételek adják....
Mod: Mekkora szar reklámfogás a literes Borsodinál, hogy ''Jusson a haveroknak is''! Tudod mikor osztom én meg a liter sörömet!
Inkább vegyenek ők is! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
Itt még van sör. Ki is bontok egyet!
Amúgy jó reggelt!
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
Én is itt vagyok ám!

-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
You're welcome to Hungary...

-
burgatshow
veterán
Én meg okmányirodáztam ma. Miskolci okmányiroda jogositvány ügyben kb 1 hónapra előre ad időpontot... nah, ezt a kört még kibekkeltem kb 4 napra redukálva a várakozási időt, de ami az okmányirodán folyik... bemegy az ember, kijön az illetékes méltóságos asszony kb óránként egyszer az irodából, h a várakozók kapjonak sorszámot... természetesen a sorszámokat magyar módon osztják, tehát nem érkezési sorrendben, hanem a ''ki tud előrébb tülekedni'' szabály alapján. Ezt hamar átláttam, és gyakorlatom révén megszereztem az adott körben a 2. sorszámot, igy körülbelül 1 óra várakozás után sorra kerültem... bzmg.
Én ezt anno úgy csináltam, hogy szintén besétáltam az ''okmányirodába'', mondtam hogy mit szeretnék, közölték velem, hogy 1 hónap. Ahha mondom köszönöm szépen.
Hazasétáltam netre fel, foglaltam időpontot másnapra. Másnap a foglalt időpontra bementem, kérdezték mit akarok, mondtam, hogy jogsit és időpontot a neten szereztem. Azzal a lendülettel hívtak fényképezni.
Ennyit erről a komolytalan helyről! 
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
Azért mert az ember nem tudja elfogadni, az még nem biztos, hogy rossz dolog. Én soha egy büdös szót nem szoltam mert elfogadtam és tiszteletben tartottam. Ha nekik jó és működő képes a dolog, akkor áldásom rájuk.
Remélem nem vetted sértegetésnek, nem személyed ellen irányult a dolog.
-
burgatshow
veterán
Na, visszatértem. Örömötöket kérlek abban fejezzétek ki, hogy nem küldtök el rögtön lábat mosni!
Tegnap az egész napot egy nagyon jó társaságban töltöttem. Megismerkedtem egy lánnyal, akivel nagyon jól el tudtunk beszélgetni, bejövünk egymásnak, miegyéb más, ami első találkozáskor szükséges. Aztán paff, kiderült, hogy 6 évvel idősebb.
Ilyen az élet. Bár őt sem zavarta különösebben, meg engem sem, de nagyon jót röhögök magamon, hogy mindig sikerül egy ilyen helyzetbe belecsöppennem. (Ez volt a harmadik ilyen alkalom fél éven belül.)
Hazakísértem. Kiderült, hogy 10 percnyire lakik tőlünk.
A kapuban jól elbeszélgettünk még 2.5 órát, azt elbúcsúztunk. Olyan hajnali 1re haza is értem a délután 4 helyett, de sebaj. Most meg verem a fejem a falba, hogy miért mindig velem történik ilyen... (korkülönbség)
Mikulás: Nem mondanám meg a nickjét, ha nem probléma. Nem árulkodni szerettem volna, csak kicsit panaszkodni.Bashhez hasonlóan én sem értem, hogy mi a probléma a korkülönbséggel...
Simán jó lehet a dolog, sőt, ha így nézem neked talán még jobb.. 
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
vitatkoznék:
Honnan lejet :elütés, h helyett tudni hogy kankikula van kinn? a fojjospn: elütés, o helyett nicnsnekk:Ez már komolyabb, egyszer betűcsere, aztán meg téves duplázás, e helyett a k tracspartik
Ezt 2 dolog okozhatja:
1.) valaki megpróbál gyorsan gépelni 10 ujjal , de csak 4-el tud.
2.) túl sok volt a sör.
Nekem ez a koncepcióm.
Egyépként jópofa is lehetne, (a 2. esetben ), csak sajna zavaró.
tiédben nincs rendszer, ezért gyakorlatilag értelmezhetetlen:
Tévedsz, van benne logika, csak még nem találtad meg

Mádöfákör tú!

Sikerült kiperkelnem 3 dvd-t, úgy hogy most a vinyóm fellélegezhetett!
-
burgatshow
veterán
Mádöfákör...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
Apokalipszist most! És nem akarom kiheverni Blacksoullal ellentétben!
łłđ&@{@} -
burgatshow
veterán
Bezzeg ha meg nekem van dolgom, akkor tuti mindenki az OFF-ban teng-leng. Ez már csak így szokott volt lenni!

No mindegy, jó étvágyat nektek!
Megyek Pestre... 
-
burgatshow
veterán
Mi ez a vihar előtti csend?
Csak én tartom a frontot?

-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
Tadam!

Megvan, nem tudtak belémktötni! Egyszerűen penge vagyok!
Csak bólogattak és mosolyogtak! 

Ez jó nem?
Szóval megvan, legalább 90% az infó emelt szóbelim!
A tömörítésről kellett beszélnem!
Gyakorlatim nem volt! 
Mod: Most pedig megyek és leadom a streszt, fürdök egyet aztán meg inni fogok mint minden rendes diák!

[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
A tételeket átolvastam mégegyszer (nem tudom, hogy mai nap összesen hányszor már), úgyhogy ezekután merjenek olyat kérdezni, amire nem tudom a választ.
Remélem nem lesz semmi gond, a kedvenc tételemet pedig szeretném kihúzni.
Holnap délután 14 óra. A visszaszámlálás elkezdődött...
-
burgatshow
veterán
Enyém az elsőbbség:
Hülyék! -
burgatshow
veterán
Köszi mindenkinek a választ, valami ilyesmire gondoltam én is
Csak gondoltam, mást is megkérdezek, mi a véleménye, és Rátok gondoltam
Net lesz, ezáltal PH! is, max ékezet nem.
Kicsit, sok a ''gondoltam'' szó, de most nem érdekel, jó ez így.
Mod: Amugy teljesen hirtelen jött az egész, szóltak, hogy érdekelne, ha én is kimennék. Hát mondom, gondolkozok, még rajta. Majd délután még beszélek vele, és megmondom neki a frankót
#2602: Ne aggódj, én is szoktam, marha nagy hülyeségeket álmodni.
[Szerkesztve]Ha megteheted, húzzál, ne is ''lássunk''!
Élj a lehetőséggel, mindenféle szempontból csak nyerhetsz vele!
Max ha nem fekszik a helyzet, akkor hazajöhetsz. Még mindig közelebb van, mint mondjuk a júeszé! 
-
burgatshow
veterán
Eddig úgy tűnt

Persze ott volt az a félelem is, hogy bakker fegyverrel illegálisan üzleteltem, jajjajj mi lezs mi lesz. A legnagyobb poén, hogy beszéltem oroszul (bár magyarra nem tudnám lefordítani mit), de a ruszki ürge megértett
Végül be lettem véve ott valami akcióba, volt egy olyan rész is, mikor ruszki csajok+pasik ilyen nagy számszeríjjal, meg mindenféle fegyverrel fel voltak körülöttem szerelkezve, dehogy mi történt , az már nicns a fejemben
Volt valami husky kutyás <-> németjuhász ''harc'' is a ''táborban'' , a németjuhász amiénk volt, a huskít meg találták , de valami embernek nekitámadt az, így sajnos ... Valaki leütötte
(Mindkét kutya a kedvencem. )
Nimrod: Kalasnyikovos képet kérek

Valami iylesmit: [link]
[Szerkesztve]Súlyos lehetett a tegnap este! Fejedet nem ütötted be? Vagy nem ittál/ettél valami számodra szokatlan, ismeretlen ételt/italt?

Ne adj isten a tuttod nélkül nem adtak be neked valamit?
Orvosnál voltál már?
-
burgatshow
veterán
Jó reggelt mindenkinek!
Lehet, hogy kocka vagyok, de nekem ma az volt az első, hogy bekapcsoljam a gépet, azt idetelepedjek elé. Még a felöltözés is alacsonyabb prioritású volt, mert ébredéskor eszembe jutott egy lehetséges megoldás a Matlab-os problémámra. Vizsgaidőszak átka.
Most azt hiszem felöltözés, kaja, tanulás. Majd egyszer még láttok.Most már én is a tételeimet olvasom át. Holnap emelt infó szóbeli...

-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
Annyira nem, de mindig elgondolkodok, amikor a logóra kattintok hogy visszamenjek a főoldalra, hogy egyáltalán, mitől béta hisz már majd fél éve (pontosan nem tudom mennyi ideje) fut az oldal, hibátlanul.
A strapát bírja. Akkor meg nem értem...
Mindegy, ez az én gondom.... 
-
burgatshow
veterán
Csakúgy spontán: a logoutról mikor kerül le a béta plecsni?

-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
Kubica rendben van.
Ejj, jó volt ez a sportnap. Délután megnéztem az NBA döntő első meccsét, most meg F1. Meccs alatt már ittam egy sört, de megígértem Integrának, hogy Sato teljesítményére bontok még egyet.
pEsik a esső!

Nem Kubica szállt ki?
Mod: Nem essik, szakad!

[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
Ilyenkor kifordítod, vagy van erre valami speckó keféd?
pA ketrecét természetesen. Most meg kiment élesbe a cikkem! Tessék olvasni!

-
burgatshow
veterán
Kipucoltam a görényemet. Rendesen lefáradtam, a kezem meg nyikorog a domestostól...

-
burgatshow
veterán
Sok a cigány.
Én meg elkiabáltam magam, úgytűnik ideát esik. Odaát is esik?

-
burgatshow
veterán
Nem volt vihar.
Úgy döntött, hogy elmegy.. Egy csepp eső nem esett.Szintén zenész!
Hála az égnek!
-
burgatshow
veterán
Jó reggelt!
Kicsit fáj a buksim, nem tudom mitől. Jó lehet, hogy agyamra ment a Stargate vagy valami, de a lényeg, hogy most tolom befelé a kávét!

Látom, azért páran alkottak a délelőtt folyamán. Győztes_magyartól leborultam az ágyamról!

Mod: Eastman: A Times New Romannal, vagy az Ariallal, esetleg a Microsoft Sans Seriffel mindenképp jól jársz. Azok minden Kíndóvzon megtalálhatóak.
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
A profik Stargate-et néznek és sört vedelnek!
Yeahh!
Most pedig jöhet a kaja!
-
burgatshow
veterán
Múltkor táncoló virágok, most meg repkedő pontok?

Egyre gyanúsabb vagy...
#2417: Pláne, ha valami isteni bombázó a csaja mi? ''Mit csinálsz édes?'' ''Semmit drágám, csak be kell rúgni a kis hamist!''!

[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
Héhéhéhé, a szarás legalább olyan fontos, mint a fürdés, sőt fontosabb.

De mostmár elkanyarodhatnánk a témától.
[Szerkesztve]A levegővétel pedig tudom, nem fontos téma...

-
burgatshow
veterán
Annyira csak nem lehet jó középiskola, ha pultosként tudott elhelyezkedni a csajszi.

Amúgy egy általam meg nem nevezett, de a hodály jelzővel ellátható erősen szakállas női osztálytársunk is abban a hitben él, hogy az ABS az a légzsák. Air Bag System. Végülis triviális. Pont mint a pultos csajszi elmélete.
Végtére is az airbag egy szó!

Antilock Braking System vagy nem az? -
burgatshow
veterán
Kedves barátom, itt nincs szmog.
A pláza búza tér felőli bejáratánál, na ott van szmog.
De az legalább 300 méter.
A főutca meg 200. De ott villamos jár, ami jobb esetben nem füstöl.
Amúgy szólogassunk még be párszor egymásnak kedves offolók, hogy ki hol lakik.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]Asszem idelye áthelyezni a házamról RedAnt térképén az avatáromat...

Mod t1: Itt is képzelheteted! A kertvárosba! Reggel óta egy autó nem volt erre. Na jó, én mentem el egy másfél órára köbö...
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
-
burgatshow
veterán
Néha egy-egy zenéhez olyan dolog kötődik, ami a zenét hallgatva újra átpörög az emberen. Nálam most ez hozta elő a '99-es évet lélekben: [link] Egyetem, Óbuda, Albérlet...hmm. Annyira jó volt akkor sokminden. Nem mondom hogy most szar, csak így utólag az nagyon jó volt. Végre elszabadultunk itthonról, azt csináltunk amit akartunk, éltünk bele a világba.
Pics.ba hogy 8 évvel ezelőtti dolgokról már nosztalgiáznom kell.Rám ez az időszak még csak most már, ha midnen igaz...

-
burgatshow
veterán
Merről merre megy?
Ahogy elnéztem Vác és Veresegyháza felől jött és olyan Isaszeg-Pécel felé tart...
Miért?
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 40
- (téma lezárva)
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Négyfelé kanyarodhat az iPhone 19 kijelzője
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek