Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
nem, csak a 3-ból 2x úgy parkoltak a kocsik, hogy nehogy valamit látni lehessen. mert ugyebár kereszteződésből kifele hol kell megállni? igen, a zebrán. és kereszteződés mellett hány méterrel lehet parkolni? igen, 0... és építési terület előtt kell valami figyelmeztetést kitenni? természetesen nem. nem azt mondom, hogy én sohase szegem meg a kreszt, de arra mindig figyelek, hogy másokat ne veszélyeztessek.
PZ: nem az avataromat, hanem engem akartak elütni. ha a fasznyúl pólóban, vagy a (még nálam sem levő) lumpysban lettem volna, még csak-csak megértem, de nem az volt rajtam. -
ngabor2
nagyúr
úgy tűnik, ma ilyen gyilkos hajlamú nap volt... ahogy jöttem hazafele, ''csak'' hárman akartak elütni

- először a zebrán
- aztán tőle kb. 10m-re úgy tolat kifele a parkolóból egy terepjáró, hogy körül se néz
- végül egy aszfaltszállító dömper akart rámtolatni. amit aszfaltoztak, az egy gyakorlatilag 1-sávos út, de lezárni luxus lett volna. -
BlacKSouL
addikt
-
Lord Zero
addikt
mikor fújták le a meccset?
-
csapos2
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ok, köszönöm szépen a segítséget, neked is és Montinak is.
-
csapos2
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Végülis, megoldható egy próba tápcsere is, és egy pár meghajtó is akad még. Ha mégsem, akkor mi lehet még? Csak mert nem biztos, hogy alkalmam lesz segítséget kérni.
-
csapos2
addikt
Uraim, akkor most kevés a Zen vagy a Zennek kevés a konfig?
-
csapos2
addikt
Na emberek, itt vagyok a lecsóban.
Végre megjött az alaplap is és összeszereltük a gépet, de nem indul.
Gigabyte GA-965P-DS3
Intel E4300
2*1csiga kingmax mars
Asus X1950pro
SB audigy 2
FSP Zen
Még csak meg sem csippan. Minden pörög, de nem kapcsol be a monitor. Mikor ki lett véve a hangkártya, akkor bekapcsolt a monitor, de képet nem adott.
Mi lehet? Aki tud kérem segítsen.
Előre is köszönöm. -
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
kattingat, mint a hülye.
W: hja, sok pénzből a hülye is meg tud élni... itt most nyugdíjról (értsd: normális ember, ledolgozott élet utáni nyugdíjáról) van szó. -
(Kolombusz)
veterán
Boldog szerdát!
Hol van hülye?
[Szerkesztve] -
troland26
őstag
de jó lenne nyugdíjasnak lenni ingyen mehetnék a BKV-val , várnám a postást minden hónapban , nem kéne folyton teljesíteni és végre lenne időm lábat mosni
........pihaaaaa 
-
raver
aktív tag
8-kor kezdődik az írásbelim

-
csapos2
addikt
O_o
Lehet, hogy dolgoznom kellene? -
Thrawn
félisten
-
Lord Zero
addikt
namijaz, miért swappel ennyire az ot?
szerk.
elég volt a c vitamin lövésekből
végre anyaggal élek, oh (-OH)
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
hm, a tragédia non plus ultrája.. megyek veszek egy pézsét, és letörölgetem csurranó (nemám könnyemet, hanem) nyálamat..
*
t|-|om! #524: mást hallottam ki belőle
fátyol, akkor
szerk.
szinte sosem használom a * szmájlit... mostanában érzem, amint rákapok.. és újra rá...
hathatós antidótum után kell néznem
[Szerkesztve] -
BlacKSouL
addikt
válasz
Lord Zero
üzenetére
Akkor nem maradtam le semmiről.
Miért én oktatok jó nőket úgy, hogy legkevésbé régen vagyok a cégnél, és legkevesebbet tudom a dolgokról? És miért nem csúnya nőt kell oktatnom? Miért olyat akire csak azért nem mászok rá, mert jönnek befelé a hívások is, nem pedig azért mert a jólneveltségem tiltja hogy egy férjezett gyerekes csaknem ismeretlen jó nőre másszak rá?
-
Lord Zero
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
mondd el konkrétan, mi bánt
klikkelős dolog? -
burgatshow
veterán
-
BlacKSouL
addikt
Mi volt ma?
-
KMan
őstag
Nolf szokott meg erre jarni?
-
EQMontoya
veterán
i love windows... a ''a firefox exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézést kérünk!'' Semmi gond srácok, hibaüzi ablak kihúz monitoron kivülre, böngésző használ tovább, ezt a postot is igy irom... nagyon nagy hibát észlelhetet...

-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Akkor meg azért nem használja ki 100%-ban mindkét magot, mert nincs rá szüksége.
ps: Mutassak rólad is egy béta változatos képet? Tudod, azt a táboros-sörözős-ropizóst![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Eastman
addikt
Ezt a mailt írtam a cégvezh.-nek legutóbb:
''Kedves X.Y.!
Kicsit abszurd az a helyzet, hogy így május közepén egy télikabátról levelezünk, de egyrészről a vizsgáim miatt most van öt percem, hogy írjak Önnek, másrészről nem tudom lenyelni ezt a 20 000 Ft-os békát, hiába is próbálom, nem megy le a torkomon. Továbbra is megkárosítva érzem magam és nem tudom elfogadni a Békéltető Testület 2007 március 13-án hozott javaslatát és az Önök 20%-os árcsökkentésről hozott döntését. A hugocskám ruházati eladóként és üzletvezetőként dolgozik több mint 10 éve - jelenleg egy nagy francia divatcég magyarországi képviseletében - és elég jó belelátása van a vásárlók reklamációiba. Ki is kértem a véleményét. Az ő üzletpolitikájuk nem engedi meg, hogy egyetlen egy elégedetlen vásárlójuk is legyen hiszen féltik a cégük jóhírét, és szívügyükként kezelnek minden egyes panaszt. Én ezek után persze simán mondhatnám azt is, hogy többet nem vásárolok a XXXXXXXXX-ban, de a nyilvánossághoz szeretnék fordulni a dologgal és remélem, hogy az egyre erősödő fogyasztóvédelmi törvények és a jogsegélyszolgálatok a segítségemre lesznek. Most hál' Istennek kapkodnak az ilyen kacifántos történetek után. Arra kérem Önt, hogy találkozzunk személyesen és beszélgessünk legalább egy fél órát mielőtt továbbviszem az ügyet, hátha meg tudjuk győzni és találunk közösen egy kompromisszumos megoldást.
Várom válaszát!
Üdvözlettel: Én''
Erre jött az ''Ismételten kivizsgáltuk panaszát... '' kezdetű levél.

Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Arc Raiders
- Sweet.tv - internetes TV
- Torrent meghívó kunyeráló
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

8-kor kezdődik az írásbelim 

![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070530/Odabas-Logo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

![[kép] [kép]](http://www.flashzone.pl/files/galeria/obrazki/trash.gif)
![[kép] [kép]](http://www.thrawn.extra.hu/kma.gif)